Adela Popescu – Transformare spectaculoasă de look

Publicat pe

Adela Popescu este una dintre cele mai cool vedete de la noi, iar de-a lungul timpului a trecut prin multe schimări de look. Acum ea a primit cu mare bucurie propunerea de a fi transformată în Gwen Stefani, artista ei preferată.

 

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi este care a făcut această transformare spectaculoasă, iar Adela Popescu a apărut cu noul ei look în emisiunea „Vorbeşte lumea'.

 

Gwen Stefani este una dintre artistele mele preferate, iar piesa Cool' imi place la nebunie. Ma identific si cu stilul ei vestimentar, ea intotdeauna a fost mai baietoasa, insa si-a punctat aparitiile cu accente glam. Imi amintesc ca atunci cand aveam parul blond mi se si spunea ca seman cu ea', povesteste Adela Popescu despre personajul pe care i l-a propus cu inspiratie Adrian Perjovschi.

 

Adela Popescu a avut de-a lungul timpului nenumarate schimbari de look, cele mai multe dintre ele purtand semnatura hairstylist-ului Adrian Perjovschi. „Din mana lui am iesit blonda, roscata, satena, si chiar atunci cand de la blond am trecut la rosu, una dintre cele mai curajoase schimbari de look ale mele, tot el a fost maestrul', isi aminteste actrita.

 

„Adela are un stil foarte cool si trasaturile ei aduc foarte bine cu cele ale artistei Gwen Stefani. Pe Adela o stiu de foarte mult timp, am lucrat foarte bine impreuna, ea este cool, poate si stie sa poarte orice, astfel putand fi transformata in orice personaj', a declarat hairstilistul.

 

Adela Popescu – Transformare spectaculoasă de lookAdela Popescu – Transformare spectaculoasă de look

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter