Brad Pitt este „furios” pe Angelina Jolie care a „declanşat iadul” cu acest divorţ

Publicat pe

La câteva ore după aflarea veştii că Angelina Jolie vrea să divorţeze de Brad Pitt, actorul este extrem de furios pe aceasta şi pe felul în care a ales să rezolve situaţia.

 

Brad Pitt si Angelina Jolie

 

Angelina Jolie a declarat prin intermediul avocatului ei că această decizie a fost luată pentru sănatatea familiei, acuzându-l pe Brad Pitt că bea, fumează marijuana şi este violent cu copiii.

 

La scurt timp a venit si reacţia actorului care s-a declarat „trist' de tot ce se întâmplă, însă Brad Pitt a trecut acum la alte sentimente, fiind furios că Angelina l-a prezentat ca pe un tată rău care nu-şi poate controla accesele de furie.

 

Actorul crede că motivele invocate de Angelina vor pune o presiune mediatică foarte mare pe cei 6 copii ai lor, el dorindu-şi ca neînţelegrile dintre ei să fie rezolvate într-o manieră cât mai delicată.

 

Se pare că între Angelina si Brad au avut loc mai multe discuţii în ultima perioadă, legate de felul în care vor acţiona. În timp ce actorul şi-a dorit maximă discreţie, Angelina a ales să iasă la atac şi să-şi pună soţul într-o lumină foarte proastă, declanşând astfel iadul. În aceste condiţii, lupta pentu custodia celor 6 copii se anunţa una foarte dură.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter