(P) REKZE Laboratories inovează printr-o linie unică împotriva căderii părului

Indiferent daca ai parul scurt sau lung, sau daca esti femeie sau barbat, caderea parului poate deveni de multe ori o adevarata problema atunci cand se intampla in exces. Pe de alta parte, alegerea unor produse potrivite pentru aceasta afectiune poate da batai de cap multora. Specialistii REKZE Laboratories au dezvoltat o linie special creata pentru restabilirea si mentinerea conditiilor optime ale scalpului necesare unei cresteri sanatoase a parului. Linia de produse lansata de REKZE Laboratories include: samponul ’63’, balsamul ’43’, serul tratament ’24’ și primele servetele umede din lume pentru hranirea si curatarea scalpului, ’28’.

Deseori, se spune ca putem folosi orice produse pentru par intrucat toate sunt la fel. Desi pe piata exista multe produse care promit un par sanatos si rezistent, este important ca atunci cand alegem produsele pentru tratarea caderii parului sa luam in calcul si ingredientele pe care acestea le contin.

Desi cauzele caderii parului sunt de multe ori interne si necesita si un consult medical pentru a determina factorii care au dus la caderea parului in exces, produsele pentru par au o contributie majora in mentinerea si restabilirea sanatatii scalpului si parului.

Tocmai pentru ca produsele pentru par au o contributie mare in mentinerea si restabilirea sanatatii parului, compania REKZE Laboratories a dezvoltat o linie inovatoare de produse pentru a oferi rezultate maxime prin intermediul unor produse care pot fi eliberate fara prescriptie medicala. Ingredientele folosite pentru produsele REKZE Laboratories ajuta la reducerea toxinelor care ar putea cauza parul sa devina casant si subtire si sa imbunatateasca abilitatea scalpului de a sustine cresterea unui par sanatos, care este mai putin predispus ruperii si caderii. Produsele REKZE Laboratories inglobeaza cele mai noi si performante tehnologii, imbinate cu ingrediente naturale active pentru ingrijirea delicata a scalpului si a parului.

Complexul bioactiv Procapil ®  (o combinatie de trei substanțe active: biotinoyl tripetide-1, care stimuleaza metabolismul celular, apigenin, care imbunatateste micro-circulatia si acidul oleanolic, care inhiba 5a-reductaza) care se regaseste si in produsele REKZE Laboratories și-a dovedit eficienta prin teste clinice in oprirea caderii parului si in acelasi timp stimuleaza cresterea acestuia. In plus, nu provoaca efecte secundare precum medicamentul Minoxidil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...