(P) Sweet October – confortul și senzualitatea pieselor de lenjerie bine alese

Publicat pe

Sezonul lumânărilor parfumate, a serilor răcoroase și a pieselor de lenjerie irezistibilă este aici! Adaugă și câteva pătrățele de ciocolată neagră și pregătește-te pentru câteva luni în care te vei bucura mai mult de momentele petrecute acasă. Singură sau în companie, smart working  sau lazy mood –  orice ai face în acest moment, avem outfitul potrivit pentru tine: Victorias Secret îți prezintă nouățile.

Confortul și senzualitatea se contopesc în cea mai dorită piesă de lenjerie ce revine în topul tendințelor noastre și în imaginația designerilor: bine ai revenit, body! Această minune dintr-o bucată te provoacă să o stilizezi în cele mai neașteptate combinații, însă preferatele noastre sunt sub un halat ușor, din satin sau împreună cu un trening călduros și moale.

Glam secret – viața este prea scurtă pentru a purta lenjerie plictisitoare, așa că îndrăznește să alegi ștrasuri, lănțișoare și inserții de dantelă chiar și atunci când ieși cu cățelul la plimbare. Very Sexy, creată pentru a fi purtată la vedere, este o colecție seducătoare care transformă orice moment într-o defilare și îți va ridica moralul oricât de mohorâtă ar fi vremea de afară. 

Up! Up! Push-up! Și nu ne referim la flotări, ci la noile sutiene cu push-up ultra-confortabile ce ridică și modelează bustul, oferindu-ți un plus de încredere și susținere, indiferent ce outfit ai alege. 

A group of people posing for the camera

Description automatically generated

Little sexy dress. Rochia perfectă există, îți urmează fidel linia corpului și alunecă pe podea când îi cobori bretelele: slip-dresses din satin și dantelă de la Victorias Secret îți vor cuceri și inima, nu doar garderoba. Style tip – un model înflorat stilizat cu un pulover lung, ușor transparent, scoate din anonimat cu feminitate și delicatețe o ținută aparent simplă.

Descoperă colecția completă și cele mai frumoase piese de lenjerie pentru toamnă/iarnă exclusiv în magazinul Victorias Secret din Băneasa Shopping City.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter