Angelina Jolie și Brad Pitt au început lupta pentru custodie! Motivul pentru care copiii lor nu vor depune mărturie

Publicat pe

Angelina Jolie și Brad Pitt au început lupta pentru custodie și o mulțime de martori din ambele tabere vor depune mărturie. Copiii lor nu vor apărea însă în fața judecătorului. Iată care este motivul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Angelina Jolie (45) și Brad Pitt (56) au intentat divorțul acum 4 ani, însă lupta pentru custodie încă nu s-a încheiat. Faimosul cuplu va avea prima înfățișare în fața judecătorului curând și, se pare, fiecare s-a pregătit temeinic în acest scop, o mulțime de persoane urmând să depună mărturie de fiecare parte.

Divorțul, un calvar pentru copii

De pe lista martorilor lipsesc însă numele celor 6 copii ai cuplului : Maddox (19), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (14) și gemenii Knox și Vivienne (12).

„În general, copiii nu depun mărturie în fața judecătorului. Dacă e necesar să fie auzită varianta lor, judecătorul îi poate audia în privat. Judecătorii sunt foarte experimentați în a purta discuții cu copiii, însă urăsc acest lucru, deoarece, indiferent cât de amabil e un judecător, pentru copii este un calvar”, a explicat avocatul de divprțuri Raoul Felder pentru Hollywoodlife.

Citește și: Theo Rose de la Bravo, ai stil! Celebrities, totul despre relația cu nepotul lui Nea Mărin: „E inteligent și superb!” Cum s-au cunoscut / EXCLUSIV

Angelina Jolie și Brad Pitt au început lupta pentru custodie! Motivul pentru care copiii lor nu vor depune mărturieAngelina Jolie și Brad Pitt au început lupta pentru custodie! Motivul pentru care copiii lor nu vor depune mărturie

Deși patru dintre copiii Angelinei Jolie și ai lui Brad Pitt – Maddox, Pax, Zahara și Shiloh – au, din punct de vedere tehnic, vârsta la care ar putea depune mărturie, acest lucru nu se va întâmpla, susține avocatul Kelly Chang Rickert. Chiar dacă legea le permite acest lucru, în general audierea copiilor este considerată o practică nepotrivită. De obicei, minorii discută cu un consilier sau cu un evaluator care ulterior comunică tribunalului care sunt dorințele și nevoile copiilor.

Citește și: Raluca Zenga recunoaște problemele din căsnicie: „Walter mi-a iertat multe, a avut de-a face cu un copil capricios și răsfățat!”

Angelina Jolie și Brad Pitt, în luptă cu toate armele

Procesul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt ar fi trebuit să înceapă pe data de 6 octombrie, în Los Angeles, dar a fost amânat din cauza problemelor avute cu judecătorul lor privat. Angelina a solicitat înlocuirea judecătorului deoarece ea și echipa ei de avocați nu au încredere în imparțialitatea acestuia.

Deși chiar ea și Brad l-au angajat pe judecătorul John W. Ouderkirk pentru a se ocupa de cazul lor la Curtea supremă din Los Angeles, actrița susține că a dat greș în instrumentarea cazului. Se pare că acesta nu a fost înlocuit, dar începerea procesului s-a amânat pentru o dată ulterioară. Dat fiind că divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt durează deja de 4 ani, la final s-ar putea ca cei 6 copii ai lor să fie deja adulți…

Foto: Hepta, Profimedia

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter