(P) Tu ce look de festival vei aborda vara asta? Vedetele te inspira!

Publicat pe

Festivalurile de vara sunt ocazia perfecta ca sa imbraci cele mai cool tinute si sa adopti cele mai originale combinatii vestimentare. Si unde sa gasesti cea mai buna sursa de inspiratie, daca nu in stilul abordat de vedetele pe care le urmaresti si simpatizezi.

Trebuie sa recunoastem ca cele mai indraznete si inedite alegeri vestimentare vin la pachet cu o transformare majora si cu un mare plus in ochii admiratorilor. Pentru festivalurile din vara asta, vedetele recomanda curaj, indrazneala si perucile BELHER, accesoriul inedit si absolut necesar pentru a da viata si culoare tinutei tale.

Si uite ce bine arata perucile BELHER, purtate de cele mai cele mai in voga vedete, la marile festivaluri: Anda Adam, Alina Ceusan sau Marisa Paloma, sunt doar o parte dintre cele care adora acest look original.

Daca ai nevoie de consiliere in alegerea perucii potrivite tinutei tale, pentru un efect „wow”, noi iti recomandam sa apelezi la specialistii BELHER.

BELHER este un showroom extrem de cochet, situat pe Bulevardul Pache Protopopescu, numarul 6, acolo unde poti gasi fizic si testa dintr-o gama larga si variata de produse premium sau navigand pe www.belher.ro, primul si cel mai complet magazin din Romania, dedicat extensiilor si perucilor din par natural Remy.

 

(P) Tu ce look de festival vei aborda vara asta? Vedetele te inspira!(P) Tu ce look de festival vei aborda vara asta? Vedetele te inspira!

Pentru mai multe detalii, puteti accesa urmatoarele link-uri :

https://www.facebook.com/BelHer.ro/

https://www.instagram.com/belher.ro/ 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter