Descoperă Delta Dunării în miez de vară! Oferte Speciale de la numai 599 lei!

Publicat pe

Vacanțele în Delta Dunării sunt acum tot mai accesibile pentru turiști grație ofertelor Ultra Last Minute pregătite de Gulliver Delta Resort 3* Uzlina. Pachetele de 5 zile pornesc de la numai 599 lei de persoană și includ cazare cu mese tip bufet, transport autocar și transfer barcă Murighiol-Uzlina-Murighiol, valabil pentru plecarea din 29 iulie!

Delta Dunării îți rezervă cele mai tari experiențe de vacanță: de la aventuri pe dunele de nisip de la Pădurea Letea, pescuit la apus pe lacurile ca smaraldul, relaxare pe plajele sălbatice de la Sulina sau Sfântu Gheorghe și până la sesiuni de observare a păsărilor sau degustări de preparate tradiționale pe malul Dunării.

Destinația superlativelor

Ținutul românesc cu peisaje desprinse din cărțile poștale poate fi cea mai bună alegere pentru această vară, mai ales dacă nu ți-ai rezervat încă concediul. În plus, la Gulliver Delta Resort 3* poți achita sejurul și cu tichete de vacanță!

Recunoscută încă din anul 1990 ca zonă umedă de importanță internațională, Delta Dunarii a fost declarată Rezervație a Biosferei în cadrul programului 'Omul și Biosfera' de către UNESCO. Parcurile naturale și lacurile ca smaraldul adăpostesc specii rare de  păsări, pești, plante și mamifere. În plus, aici vei întâlni cea mai mare și compactă suprafață de stufăriș de pe glob, cea mai mare colonie de păsări mixte din Europa, dar și singurele păduri de nisip din România.

Locația ideală din inima Deltei Dunării

Gulliver Delta Resort 3* Uzlina este un hotel dezvoltat în armonie cu natura, aflat la circa 10 minute distanță de mers cu barca de Murighiol, între brațul Sf. Gheorghe și canalul Uzlina. Grădina umbrită de sălcii este 'decorată' cu balansoare și hamace, prilej excelent pentru relaxare și admirat paradisul. Dacă cauți răcoarea, piscina generoasă este perfectă pentru înot, în timp ce copiii se vor distra la locul de joacă special amenajat. Pasionații de pescuit găsesc aici pontoane de unde pot practica acest sport.

Aventuri sau relaxare

Explorează ținutul nemărginit al rezervației în excursii opționale organizate de Gulliver Delta Resort. Aventurează-te într-un safari autentic la Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa și singurul loc din țară unde vei întâlni liane grecești și dune aurii de nisip ce îi dau locului un aspect tropical. La Sulina, cea mai însorită localitate din țară și la Sfântu Gheorghe, așezarea încremenită în timp, vei găsi cele mai late și frumoase plaje sălbatice de la Marea Neagră.

De Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Ultra Last Minute Delta Dunarii – Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Sejur Delta pentru Seniori – tarife de la 599 lei/persoana – demipensiune si de la 699 lei/persoana – pensiune completa.

*Sejur Delta pentru toti – tarife de la 699 lei/persoana – demipensiune si de la 799 lei/persoana – pensiune completa.

Servicii incluse: 4 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completa), transport autocar din București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative. *Oferta Speciala valabila pentru plecarea din 29 iulie 2018! Posibilitatea de a achita cu tichete de vacanta! Detalii pe www.gulliverresort.ro . Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter