(P) Vedetele îşi ”îngheaţă” formele pentru a slăbi

Publicat pe

Tot mai multe nume celebre din ţara noastră au fost cucerite de o metodă revoluţionară de slăbit: criolipoliza. Și au toate motivele să fie cucerite, mai ales că procedura le asigură o scădere spectaculoasă în centimetri, lucru garantat de specialiştii în remodelare corporală de la Elos Beauty Clinic.

 

 

baner

 

În lumina reflectoarelor, presiunea de a arăta bine este şi mai mare. De aceea, vedetele duc un adevărat război împotriva kilogramelor în plus şi depun eforturi mari pentru a arăta mereu bine. Însă tehnologia modernă este de partea lor şi le asigură o cale mai uşoară pentru a-şi redefini silueta în timp record. Procedura 'vedetă' de remodelare corporală la momentul actual este criolipoliza, realizată la Elos Beauty Clinic cu aparatul CoolTech, singurul aparat care îngheaţă adipocitul la o temperatură de -8 grade, distrugând definitiv celulele de grăsime, fără durere sau timp de recuperare.

 

Crioterapie pentru mamă şi fiică

Pentru Ana Maria Prodan, grăsimea localizată din jurul taliei şi coapselor a fost mereu o bătaie de cap, iar dietele şi sportul nu au reuşit să o reducă. Specialiştii Elos Beauty Clinic i-au recomandat un protocol de 2 şedinţe pentru abdomen, şolduri şi coapse, tratamente efectuate pentru fiecare zonă la un interval de 6 săptămâni, perioada în care se definitivează procesul natural de eliminare al celulelor de grăsime distruse. Ana Maria a fost atât de încântată de tratament, încât mama ei, Ionela Prodan, a apelat şi ea la această procedură pentru a-şi reduce circumferinţa taliei.

 

Obiectiv: abdomen plat

Deşi a fost mereu apreciată pentru silueta ei armonioasă, Catrinel Sandu are totuşi o mare nemulţumire: ţesutul adipos rămas pe abdomen în urma celor două sarcini. În urma consultaţiei cu medicii specialişti Elos Beauty Clinic, vedetei i-a fost recomandată criolipoliza, urmând ca în funcţie de rezultatele primei aplicări, să repete procedura la intervalul recomandat de 6 săptămâni. Catrinel s-a documentat despre criolipoliză în Statele Unite, aşa că la revenirea în ţară, prima oprire a fost la Elos Beauty Clinic pentru a realiza acest tratament.

 

catrinel2

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter