Săptămâna porţilor deschise la DallesGO!

Publicat pe

În perioada 21 – 25 iulie are loc săptămâna porţilor deschise la DallesGO! Dacă te interesează unul dintre domeniile Stilism & Tendinţe în Modă // Make-up // Fotografie // Hairstyling // Design Interior PR // Social Media // Comunicare Online // Actorie sau Cooking, înscrie-te pe [email protected] sau la 0769 041 711 şi participă GRATUIT la unul dintre cursurile after work de la Dalles GO!

 

dalles2

 

Săptămâna porţilor deschise face parte din campania 25% OFF, cea mai mare campanie de SALE a sezonului la DallesGO, destinată tuturor pasionaţilor de industriile creative şi viitoriilor profesionişti! Înscrie-te la cursul tău preferat până pe 8 august şi beneficiezi de 25% reducere!

 

După patru ani de la lansare şi opt generaţii de cursanţi, DallesGO este o comunitate activă de peste 1500 de absolvenţi, cunoscută pentru dezvoltarea primului program de educaţie after-work din Capitală, lansat în 2010 şi susţinut an de an prin evenimente de învăţare şi networking, programe de dezvoltare personală şi profesională.

 

Echipa de profesori DallesGO este formată din nume sonore ale industriilor creative, dispuse să împărtăşească cu tine secrete din experienţa lor vastă.

 

Ovidiu Buta – fashion director GQ coordonează împreună cu Irina Markovits, consultant de stil, cursurile de Stilism & Tendinţe în Modă.

 

Diana Ionescu, fashion make-up artist susţine cursurile de Make-up alături de Nick Barna, unul dintre cei mai creativi make-up artişti din România.

 

Fotografii Ionuţ Staicu şi Mihai Musceleanu îţi decodifică tainele Fotografiei, în timp ce GETTS Artistic Team coordonează cursurile profesionale de Hairstyling.

 

Irina Neacşu, arhitect şi designer de obiect, iniţiază cursanţii în regulileDesignului Interior.

 

Cursurile profesionale de PR sunt susţinute de către Ioana Mănoiu, co-founder GMP PR, în timp ce Alex Negrea şi Mugur Pătraşcu, cei mai renumiţi specialişti de marketing digital şi reţele de socializare, îşi iniţiază cursanţii în domeniul fascinant al Comunicării Online şi Social Media.

 

Patrizia Paglieri, cel mai charismatic chef din bucătăriile restaurantelor de 5 stele te invită într-o călătorie culinară în gastronomia italiană, în cadrul cursului de Cooking.

 

Catedra' de profesori este completată de talentatul duo de la cursurile de Actorie, format din actorii Filip Ristovski şi Rareş Andrici, care promit cursanţilor o experienţă efervescentă!

 

„Cursurile after work pe care le organizăm atrag din ce în ce mai multe persoane interesate să îşi urmeze pasiunea şi să investească timp şi energie în dezvoltarea lor personală şi profesională. Înaintea fiecărui sezon de cursuri organizăm o campanile de Sales în care oferim participanţilor posibilitatea de a se înscrie din timp la acestea, cu o reducere substanţială', declară Cristian Bănică, brand manager al proiectului.

 

Cursurile au loc după ora şase seara, pe parcursul a 12 săptămâni şi pot fi urmate de un modul opţional de alte 6 săptămâni, pentru aprofundarea cunoştinţelor şi abilităţilor proaspăt formate.

 

Rezervă-ţi cât mai repede locul în noua serie de cursuri, programată să înceapă în această toamnă – înscrierile se fac pe www.dallesgo.ro / [email protected] / 0769 041 711.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter