(P) Pantene, Mega Image și Fundația Renașterea Oferă Putere femeilor din România

Publicat pe

Pantene și Mega Image s-au alăturat Fundației Renașterea pentru a reda cât mai multor femei din România puterea de care au nevoie în unele dintre cele mai delicate momente din viața lor. Prin campania Oferă Putere, Pantene și Mega Image susțin inițiativa începută de Fundația Renașterea în urmă cu un an, al cărui obiectiv este acela de a oferi peruci din păr natural femeilor care se luptă cu cancerul.

 

Un păr puternic și sănătos oferă oricărei femei mai multă încredere, siguranță și curaj, și, tocmai de aceea, Fundația Renașterea și-a propus ca, începând cu 1 octombrie 2015, să le ofere peruci din păr natural româncelor care se luptă cu efectele cancerului. Pentru realizarea unei astfel de peruci este nevoie de opt codițe de păr, iar de costul de manufacturare este de minimum 150 de euro. Pentru cele mai multe dintre paciente, acest cost reprezintă însă o investiție pe care nu și-o permit.

 

Din dorința de a oferi peruci din păr natural și, implicit, un plus de putere cât mai multor femei din România, Pantene și Mega Image s-au alăturat demersului inițiat de către Fundația Renașterea. În perioada 1 octombrie 2016 – 30 iunie 2017, pentru fiecare produs Pantene achiziționat din magazinele Mega Image, Pantene va face o donație către Fundația Renașterea, pentru manufacturarea perucilor.

 

„Mă bucur enorm că Pantene s-a alăturat inițiativei noastre și sper că, împreună, vom reuși să le readucem zâmbetul pe buze cât mai multor femei. Anul trecut am avut rezultate care ne-au depășit așteptările: peste 3.500 de persoane și-au donat o parte din păr ce ar putea fi folosit pentru realizarea a peste 400 de peruci. Într-un an de la lansarea campaniei, am reușit să donăm 40 de peruci. Anul acesta ne dorim să ajungem la mai multe femei și, tocmai ce aceea, am demarat campania Oferă Putere, alături de Pantene și Mega Image. Le mulțumesc pentru susținere atât celor doi partneri cât și tuturor femeilor care vor achiziționa produsele Pantene și implicit ne vor ajuta să oferim mai multe peruci și, mai presus de tot, mai multă putere femeilor care au nevoie de sprijinul nostru.', a declarat Mihaela Geoană, Președinte al Fundației Renașterea.

 

În plus, pe toată perioada campaniei, femeile pot continua să doneze păr într-unul din cele 31 de saloane de hairstyling partenere. Lungimea unei codițe de păr trebuie să fie de minimum 15 centimetri și nu este importat dacă firul de păr este subțire, gros sau colorat. Părul va ajunge, prin intermediul Fundației Renașterea, la un atelier de realizare de peruci din Galați, urmând ca, la final, Fundația Renașterea să doneze perucile femeilor diagnosticate cu cancer.

 

De asemenea, la fel ca și până acum, se pot face donații în bani online, prin card bancar, prin transfer bancar, sau chiar la sediul Fundației Renașterea.

 

Campania Oferă Putere continuă campania Vieți Împletite, demarată de Fundația Renașterea în urmă cu un an, în octombrie 2015. Printre susținătoarele campaniei din 2015 se numără și Andreea Esca, Andreea Marin, Iuliana Tudor și Doina Popoviciu Dinca.

 

Pentru mai multe informații despre posibilitățile de donare, vă rugăm accesați siteul Fundatiei Renasterea.

 

Despre Procter & Gamble

P&G deserveşte prin brandurile sale aproximativ 4,8 miliarde de oameni din întreaga lume. Compania deţine unul dintre cele mai puternice portofolii de produse de încredere, de calitate şi de top, printre care Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Mach3®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks® şi Whisper®. Comunitatea P&G cuprinde operaţiuni în aproximativ 70 de ţări din întreaga lume. Pentru cele mai recente noutăţi şi detalii despre P&G şi produsele sale vizitaţi http://www.pg.com.

 

Despre Fundația Renașterea

Înființată în 2001, Fundația Renașterea a adus pentru prima dată în atenția publicului din România problema cancerului de sân, având de-a lungul timpului o permanentă activitate de informare asupra importanței controalelor medicale periodice pentru depistarea la timp și tratarea cu succes a maladiei. Începând cu data de 5 februarie 2008, prin Hotărâre de Guvern, Fundației Renașterea i s-a recunoscut statutul de utilitate publică.

Printre realizările importante obținute se numără Centrul Medical de Excelență – Renașterea, specializat în diagnosticarea precoce a cancerului de sân, genital și pulmonar. Totodată, Fundația a inițiat Unitatea mobilă de diagnostic pentru sân și col uterin, primul program de investigații medicale gratuite oferite femeilor din orașe mici și din mediul rural. Pentru orice informații suplimentare, vă rugăm să accesați  siteul Fundatiei Renasterea.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter