Andreea Raicu – Vacanţă la San Francisco

Publicat pe

Andreea Raicu iubeşte să călătorească, vedeta vizitând în ultimii ani unele dintre cele mai frumoase locuri şi trăind astfel experienţe care şi-au pus amprenta asupra vieţii ei.

 

De altfel, o călătorie în India, ţară pe care şi-a dorit enorm să o vadă, a declanşat declicul, transformându-se într-o experienţa iniţiatică.

 

Acum, Andreea a pornit într-o nouă călătorie, de data aceasta alegând să viziteze California, mai exact San Francisco, oraş pe care îl descoperă cu mare plăcere si care este cuprins de febra Sarbatorilor de iarna.

 

Aici şi-a sărbătorit ziua numelui de Sfântul Andrei si tot aici a petrecut înconjurată de prieteni Ziua Natională. Un prieten a convins-o sa renunte la salteaua ei de yoga: „Kevin m-a convins sa ii dau salteaua mea de yoga in schimbul placii lui de surf, insa doar pentru poza. Pentru moment, cel putin.”

 

Cel mai important este ca zilele petrecute la San Francisco au ajutat-o să uite de stres: „Stresul in care traim ne face sa uitam cum e sa fii relaxat. Cand esti stresat, corpul devine tensionat si se contracta, respiratia devine neregulata, superficiala sau greoaie si instinctiv simti nevoia sa fii agresiv sau sa fugi de situatiile care ti-au creat aceasta stare. Uneori asta devine starea noastra naturala incat uitam cum e sa fii relaxat.
Exercitiile de respiratie, cele fizice de la inot, alergat, yoga, dans sau plimbari in parc, rasul sau chiar tipatul ne ajuta sa ne relaxam. Ajungem la o stare cu care parca nici nu am mai fi familiari'.

 

Andreea Raicu – Vacanţă la San FranciscoAndreea Raicu – Vacanţă la San Francisco

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter