Paştele în familia regală britanică. Uite ce ţinute au purtat regina şi doamnele din înalta societate!

Publicat pe

Ca în fiecare an, familia regala britanică a petrecut Paştele împreună, însă anul acesta au existat si o serie de absenţe notabile.

 

Regina Elisabeta a II-a a întâmpinat sărbătoarea îmbrăcată în galben şi avându-le alături pe fiica ei Anne, dar şi pe nepoatele Eugenie şi Beatrice. Toată lumea care a asistat la slujba religioasă de la catedrala St George din Windsor a fost extrem de elegantă, doamnele din înalta societate purtând paltoane şi pălării foarte elegante accesorizate cu pantofi cu toc.

 

Prinţul William şi familia lui, ca şi Prinţul Harry a lipsit de la slujba religioasă. William s-a aflat în Kenya pentru a continua efortul împotriva braconajului, dar şi pentru a asista la nunta unei foste prietene.

 

În aceste condiţii, Kate a preferat să rămână acasă alături de cei doi copii ai lor, George si Charlotte şi a primit, mai mult ca sigur, vizita familiei sale.

 

Foto: Hepta

 

Paştele în familia regală britanică. Uite ce ţinute au purtat regina şi doamnele din înalta societate!Paştele în familia regală britanică. Uite ce ţinute au purtat regina şi doamnele din înalta societate!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter