Penelope Cruz - Cum a reuşit frumoasa brunetă să întoarcă toate privirile

Publicat pe

La 41 de ani, Penelope Cruz rămâne una dintre cele mai sexy actriţe. Prezentă la un eveniment la Madrid, Penelope a fost la fel de strălucitoare ca de obicei, ea făcându-şi apriţia într-o ţinută extrem de sexy.

 

Frumoasa soţie a lui Javier Bardem a mizat pe o rochie neagră cu bretele şi decolteu provocator. Creaţia mulată, cu volane, semnată Balmain, i-a pus în evidenţă formele perfecte.

 

Penelope şi-a completat look-ul cu un machiaj glam în care accentul a fost pus pe ochi şi pe buze. Actriţa şi-a coafat părul lejer, iar zâmbetul său frumos a fost tot ce a mai avut nevoie pentru o nouă apariţie perfectă.

 

Penelope a aparut recent în „Ma Ma', un film emoţionant în care joacă rolul unei femei diagnosticată cu cancer la sân. Aceasta începe o luptă dureroasă împotriva maladiei, reuşind să-i molipsească pe toţi cei din jurul său cu optimismul şi setea ei de viaţă.

 

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva