Penelope Cruz - Cum a reuşit frumoasa brunetă să întoarcă toate privirile

Publicat pe

La 41 de ani, Penelope Cruz rămâne una dintre cele mai sexy actriţe. Prezentă la un eveniment la Madrid, Penelope a fost la fel de strălucitoare ca de obicei, ea făcându-şi apriţia într-o ţinută extrem de sexy.

 

Frumoasa soţie a lui Javier Bardem a mizat pe o rochie neagră cu bretele şi decolteu provocator. Creaţia mulată, cu volane, semnată Balmain, i-a pus în evidenţă formele perfecte.

 

Penelope şi-a completat look-ul cu un machiaj glam în care accentul a fost pus pe ochi şi pe buze. Actriţa şi-a coafat părul lejer, iar zâmbetul său frumos a fost tot ce a mai avut nevoie pentru o nouă apariţie perfectă.

 

Penelope a aparut recent în „Ma Ma', un film emoţionant în care joacă rolul unei femei diagnosticată cu cancer la sân. Aceasta începe o luptă dureroasă împotriva maladiei, reuşind să-i molipsească pe toţi cei din jurul său cu optimismul şi setea ei de viaţă.

 

Foto: Hepta

 

Penelope Cruz -  Cum a reuşit frumoasa brunetă să întoarcă toate privirilePenelope Cruz -  Cum a reuşit frumoasa brunetă să întoarcă toate privirile

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter