Vedete la Balul UNICEF în onoarea lui David Beckham

Publicat pe

Pentru misiunile sale în sprijinul UNICEF, David Beckham, fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal a Angliei, a fost onorat aseară în cadrul unui bal la care au participat numeroase vedete, printre care s-au aflat Nicole Kidman, Miranda Kerr sau Mariah Carey.

 

David Beckham susţine UNICEF încă din perioada în care juca la Manchester United. Beckham este Ambasador UNICEF al Bunăvoinţei de peste 10 ani, iar din ianuarie 2015 a devenit Ambasador itinerant UNICEF având ca misiune specială promovarea programului UNICEF „Sportul în sprijinul dezvoltării'.

 

În cadrul ceremoniei, sportivul în vârstă de 40 de ani a primit Premiul Humanitarian Leadership, în semn de apreciere a muncii sale în sprijinul copiilor.

 

David a postat pe Instagram o fotografie încare se află în mijlocul unor copii, el scriind că este extrem de onorat să primească acest premiu. În acelaşi timp, David Beckham a promis că va face tot ce va putea pentru a continua unca în sprijinul UNICEF şi al fundaţiei sale, „7'.

 

Foto: Hepta

 

Vedete la Balul UNICEF în onoarea lui David BeckhamVedete la Balul UNICEF în onoarea lui David Beckham

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă