Pornește în călătoria vieții tale! Dalles GO îți oferă 30% reducere pentru early booking!

Publicat pe

Dalles GO, cea mai mare platformă de cursuri after work din România, te invită într-o fascinantă călătorie de redescoperire personală și reinventare profesională.

 

dalles1

 

Înscrie-te din timp la Dalles GO și beneficiezi de o reducere substanțială de 30% la cursurile tale preferate, programate să înceapă în această primăvară!

 

¨Învăț ceva nou; îmi schimb cariera; îmi aleg un nou mentor; îmi petrec altfel timpul după birou; cunosc oameni interesanți¨. Nu mai lăsa rezoluțiile noului an să aștepte! Fă-ți bagajele și pornește în cea mai fascinantă călătorie a vieții tale. Echipa de mentori Dalles Go este formată din cei mai buni profesioniști din domeniul industriilor creative care vor fi alături de tine pe parcursul a 12 săptămâni fantastice. Ovidiu Buta, Lena Criveanu, Geta Voinea, Narcisa Șimandan și Marius Tudosiei sunt doar o parte dintre profesorii care te vor ajuta să stabilești itinerariul carierei tale viitoare și te vor face să trăiești experiențe de neuitat.

 

Doar în luna februarie beneficiezi de reducerea de 30% la toate cursurile din portofoliul Dalles GO: Design vestimentar, Stilism & Tendințe în Modă, Make-up, Fotografie, Hairstyling, Design Interior, Personal Branding, PR, Social Media, Comunicare Online, Actorie și Cooking.

 

Profită de reducerile din luna februarie și rezervă-ți loc la cursul preferat pe www.dallesgo.ro / 0769 041 711.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter