Calatoriile cu trenul in Europa sunt acum mai accesibile

Publicat pe

Compania WECO Travel vine in sprijinul turistilor romani care calatoresc in Europa cu trenul, emitand bilete pe reteaua operatorului feroviar german DB Bahn, incepand cu data de 1 februarie 2015.

 

bahn4

 

Aceasta premieră în materie de 'ticketing' feroviar se adreseaza turistilor care vor sa descopere destinatii unde nu pot ajunge cu avionul, dar si oamenilor de afaceri care merg in locuri nedeservite de vreun aeroport. Calatorii romani au posibilitatea sa foloseasca rutele intercity din interiorul aceleiasi delimitari geografice, dar se pot folosi si de garile din aeroporturile principale, ajungand pana in cele mai mici localitati deservite de tren.

 

WECO Travel pune la dispozitia turistilor si calatorilor romani un serviciu complet de transport aerian si feroviar, pana la destinatia finala vizata de catre turist. Printre altele, un atuu important al calatoriilor cu trenul este, cu siguranta, faptul ca garile sunt situate in centrul oraselor (spre deosebire de aeroporturi, care in marea lor majoritate, se afla la periferia acestora). Asadar costurile de transfer sunt mult mai mici si la indemana buzanurului oricarui turist.

 

bahn3

 

Zonele geografice deservite de transportatorul german acopera o mare parte din orasele Europei, turistul avand posibilitatea de a alege trenurile inter-regionale (ICE) si trenurile regionale (Regional DB). Conexiunile vor fi asigurate atat pe distante scurte (Frankfurt – Berlin, Berlin – Hamburg), cat si pe distante lungi (Berlin – Londra, Paris – Londra, Bruxelles – Londra).

 

Calatorii pot achizitiona biletele direct din sistemul de rezervari, atat in regim online, cat si pe suport de hartie (http://www.wecotravel.ro/oferta/biletetren/), si pot alege din cele patru clase de confort: First, Business, Economy si Second Class.

 

Trenurile ICE asigura un confort asemanator zborurilor cu avioanele moderne, timpii de imbarcare fiind mult mai redusi. In plus, la clasele First si Business exista posibilitatea de a lua masa in cadrul unui restaurant de lux. In timpul calatoriei cu trenul, turistul beneficiaza si de anumite avantaje precum: cusete de dormit repartizate pe doua clase, conditii sporite de confort, transport al bagajului, transport al bicicletelor, dar si spatii speciale pentru persoane cu handicap. De asemenea, in functie de categoria de tarif achizitionata se pot face modificari ale biletului initial, up-gradari, precum si rezervarea locurilor si/sau a cusetelor.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter