(P) Primul magazin monobrand LIU JO s-a deschis în Afi Palace Cotroceni

Publicat pe

Fashion retailer-ul italian LIU JO și-a extins prezența înternațională odată cu sosirea la București. Începâd cu luna aprilie, LIU JO a deschis primul magazin din Romania în AFI PALACE COTROCENI.

 

Tradiție italiană din 1995

 

De la o viziune aparținând unor frați talentați in 1995 și până la deschiderea celui mai mare flagship store într-unul dintre centrele mondiale ale modei-Corso Vittorio Emanuele din Milano- Liu Jo a creat, an dupa an, istorie în lumea modei italiene. Inspirate de muze precum Kate Moss și Dree Hemingway, colectiile LIU JO se adreseaza femeii tinere (20-45 ani), moderne si elegante.

 

Brandul a luat nastere dintr-o intuiție briliantă a fraților Marchi care la mijlocul anilor ‘90 au lansat prima lor colecție. Treptat, LIU JO și-a largit portofoliul pe mai multe segmente de fashion iar acum, 20 de ani mai tarziu, sunt disponibile Liu Jo Accessories, Liu Jo Jeans, Liu Jo Collection (Luxury), Liu Jo Underwear si Beachwear, Liu Jo Sport si Liu Jo Shoes.

 

Stilul LIU JO

 

Jeansii Liu Jo au revolutionat piata de profil in Italia prin inovatia brandului – design-ul Bottom-up'.

 

In fapt toate piesele din colecția LIU JO (indiferent ca vorbim de linia sport, casual, business sau luxury) se disting printr-o croiala feminina si foarte avantajoasa pentru silueta, focusată în special pe detalii si materiale fine si luxoase. Pretul este surprinzator de accesibil pentru calitatea si look-ul oferit.

 

O poveste internațională de succes

 

LIU JO înseamnă glamour și rafinament italian extins astazi în 45 tări pe 3 continente.

Magazinul din AFI PALACE COTROCENI reunește o selecție din cele mai apreciate piese vestimentare de pret-a-porter de primăvară- vară prezentate de Liu Jo la Milan Fashion Week.

 

Mai multe detalii pe www.unicbrands.ro

 

(P) Primul magazin monobrand LIU JO s-a deschis în Afi Palace Cotroceni(P) Primul magazin monobrand LIU JO s-a deschis în Afi Palace Cotroceni

 

 

 

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter