Cele mai scumpe mașini ale vedetelor

Publicat pe

Atunci când vine vorba de celebrități, e greu să nu îți imaginezi o vilă luxoasă flancată de un garaj plin cu mașini de ultimă generație. Ele sunt vedetele care conduc cele mai scumpe mașini de la Hollywood:

 

Paris Hilton

 

Fosta starletă de televiziune e cunoscută pentru necazurile cu poliţia rutieră, însă, judecând după maşinile care se ascund în garajul divei, nu e greu de înţeles de ce Paris nu poate sta departe de maşină. Ea are – printre altele – un Rolls Royce Ghost, un Ferrari, un Lexus, un Mercedes SLR şi un Bentley GT Continental roz, pe care l-a cumpărat cu 300.000 de dolari.

 

P. Diddy

 

Sean Combs (cunoscut și ca P. Diddy) are un Maybach pentru care a scos din buzunar nu mai puțin de 360.000 de dolari. Ulterior, i l-a făcut cadou fiului său, Justin, în ziua când a împlinit 16 ani.

 

David Beckham

 

Becks conduce un Rolls Royce Phantom Drophead. Bolidul valorează 400.000 de dolari.

 

Nicolas Cage

 

Nicolas Cage a avut numeroase probleme financiare în ultimii ani, însă actorul a avut în garaj, la un moment dat, un Ferrari în valoare de 670.000 de dolari.

 

Jay-Z

 

Rapper-ul are o colecție impresionantă de mașini. Cea mai scumpă dintre ele e un Maybach Excelero de 8 milioane de dolari.

 

Jay Leno

 

Printre automobilele lui Leno se numără și un Mercedes SLR McLaren, care valorează 450.000 de dolari. Colecția sa de mașini mai include și un model Stanley Steamer din 1906 și un Dodge Challenger din 1970.

 

Jerry Seinfeld

 

Porsche-urile sunt mașinile preferate ale lui Jerry Seinfeld, iar cea mai valoroasă „piesă' din garajul său e un Porsche 969, care valorează în jur de 700.000 de dolari.

 

Gabriela B. Foto: Hepta, Northfoto

 

Cele mai scumpe mașini ale vedetelorCele mai scumpe mașini ale vedetelor

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter