Răsfăţ de vedetă: Irina Shayk foloseşte tratamente faciale scumpe

Publicat pe

Irina Shayk a împărtăşit fanilor de pe instagram, unul dintre secretele cu care îşi întreţine tenul impecabil.

 

Vedetele ar face orice pentru a-şi menţine tenul impecabil şi ferm ca la 20 de ani. Majoritatea starurilor sunt cliente fidele ale cabinetelor de înfrumuseţare, apelând cu regularitate la proceduri estetice noninvazive, unele dintre ele fiind capabile să apeleze şi la puterea bisturiului atunci  când vine vorba de a arăta impecabil pe sticlă.

Irina Shayk le-a împărtăşit fanilor săi de pe instagram, modul în care îşi menţine tenul tânăr şi hidratat acasă. Fotomodelul foloseşte regulat o mască din foi de argint, aceast produs extravagant costând nu mai puţin de 249 de dolari.

 

Vedeta nu are operaţii estetice, însă nu face economie când vine vorba de produsele de îngrijire şi tratamentele faciale pe care le foloseste. În imaginea postată  de fotomodel apare şi sora ei, Tatiana Petenkova,  aceasta având o mască asemănătoare pe faţă din foiţe de aur.

 

Andreea Cirstescu, Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter