Bradley Cooper şi Irina Shayk vor deveni părinţi pentru prima dată

Publicat pe

Actorul Bradley Cooper (41 de ani)  şi top modelul Irina Shayk (30 de ani) se pregătesc să devină părinţi pentru prima dată, conform mai multor reviste americane.

 

Frumoasa rusoaică a fost prezentă recent la Paris la prezentarea noii colecţii a Casei Victoria’s Secret, fără ca semnele unei sarcini să fie încă vizibile.

 

Irina a defilat pe catwalk, însă ţinuta purtată, un outfit cu franjuri, putea ascunde foarte bine o sarcină. Se pare că top modelul a intrat în al doilea trimestru de sarcină, iar ideea de a deveni mamă pentru prima dată o încântă extrem de tare.

 

Tatăl bebeluşului este actorul Bradley Cooper împreună cu care Irina are o relaţie din primăvara anului 2015, povestea lor de iubire fiind oficializată abia un an mai târziu când au avut prima apariţie publică.

 

Înainte de Bradley Cooper, Irina Shayk a avut o relaţie cu fotbalistul Cristiano Ronaldo, în timp ce Bradley Cooper a format un cuplu cu modelul Suki Waterhouse.

 

Foto: Hepta, instagram

 

Bradley Cooper şi Irina Shayk vor deveni părinţi pentru prima datăBradley Cooper şi Irina Shayk vor deveni părinţi pentru prima dată
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter