Recomandare de weekend de la Valentina Pelinel

Publicat pe

După un an agitat, proiecte și deadline-uri este vremea să-ți iei o pauză și să te eliberezi de tot stresul acumulat. Și ce poate fi mai potrivit decât o carte de colorat, care să te facă să uiți de toate problemele din jur. Valentina Pelinel are pentru tine două recomandări interesante.

 

Valentina Pelinel

Valentina Pelinel: Pentru weekend, și nu numai, recomand cărțile de colorat pentru adulți de Johanna Basford: „Grădina Secretă” sau „Pădurea Fermecată”. Nu doar copiii se pot relaxa în acest mod, ci vă puteți relaxa împreună, sau chiar și separat. Te ajută să te deconectezi de toată agitația cotidiană, îți dezvoltă creativitatea și hrănește copilul din tine, pentru că, nu-i așa, în fiecare dintre noi se ascunde un copil. Este o activitate la îndemâna oricui, ieftină, însă nu vă imaginați că este totul foarte simplu. Din contră, ai nevoie de multă răbdare, dar merită, fiind o bună terapie antistres.

carti-de-colorat-pentru-adulti-de-johanna-basford

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter