Reduceri de Black Friday la operatorii telecom

Publicat pe

Black Friday 2016 începe pe data de 18 noiembrie în majoritatea magazinelor, oferta fiind extrem de variată, de la produse electronice și de telefonie mobilă, cosmetice, ceasuri și bijuterii, haine, încălțăminte și accesorii fashion, până la cărți și materiale didactice.

Anul acesta, ne vom bucura de ofertele de Black Friday începând de pe data de 18 noiembrie și, dat fiind că sunt magazine care au anunțat avalanșa reducerilor din data de 25, mai mult ca sigur oferta se va întinde pe ambele weekenduri și vom beneficia de un Black Weekend. A mai rămas o săptămână până se va da marele start, așadar ar fi cazul să vă grăbiți!

Una dintre cele mai vânate categorii este cea a ofertelor la telefonia mobilă, cei mai mulți clienți așteptând cu sufletul la gură momentul zero, în care își vor putea achiziționa produsele dorite la niște prețuri mult mai mici. Ca în fiecare an, și eu voi profita de reducerile substanțiale, cu atât mai mult cu cât am pus ochii pe un telefon mobil pe care, în alte condiții, nu mi l-aș permite decât în rate sau deloc. Evident, am de gând să-mi cumpăr și un smartwatch, la care visez de mult. Ah, și bunicii mele – un telefon mobil pentru seniori. Vă las să descoperiți singuri ofertele și… spor la cumpărături!

 

Operatorii telecom care au oferte de Black Friday:

Orange

Vodafone

Telekom

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter