Anca Serea și-a botezat al cincilea copil

Publicat pe

De curând, Anca Serea și Adrian Sână au împlinit un an de la căsătorie, moment marcat printr-o vacanță la Viena. La întoarcere, cei doi l-au botezat pe micuțul Moise, al cincilea copil al familiei.

Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Cașin, locul unde au fost botezați și ceilalți 4 copii ai Ancăi și unde Adrian și Anca s-au căsătorit anul trecut. Băiețelul a fost botezat la vârsta de 6 luni, deoarece părinții nu au găsit niciun weekend liber până acum, Adrian Sână fiind extrem de ocupat cu proiectele muzicale.

Cei doi părinți, vizibil emoționați, au celebrat evenimentul alături de prieteni și familie, printre invitați aflându-se și buna prietenă a Ancăi, Valentina Pelinel, la rândul ei proaspătă mămică, dar și Andreea Bănică și Diana Bart. Anca s-a relaxat abia spre finalul ceremoniei, când a reușit să lase emoțiile inerente la o parte: „M-am gândit că trebuie să fim foarte recunoscători pentru tot ce avem și sincer m-am rugat aproape tot botezul, pentru că suntem în casa Domnului și asta trebuie să facem, să ne rugăm și să mulțumim în primul rând că suntem sănătoși”, a mărturisit ea.

Cât despre micuțul Moise, acesta a fost extrem de cuminte pe parcursul creștinării: „A fost foarte frumos, emoționant și bebe Moise Petru a fost extraordinar de cuminte, nu a plâns deloc”, a declarat mândra mămică pentru Libertatea. După aceea, cei doi au sărbătorit momentul, alături de prieteni și rude, în restaurantul nașilor, unde au încins o petrecere pe cinste, iar cei care au încins atmosfera au fost chiar artiștii lansați de proaspătul tătic, care, de altfel, a cântat și el în cinstea fiului său.

Întrebată fiind dacă se gândesc și la al șaselea copil, ipoteză îndelung speculată în presă, Anca nu a exclus această posibilitatet: „Acum e devreme, dar probabil că da”.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter