Cele mai neinspirate ţinute ale vedetelor în 2013

Publicat pe

Anul 2013 a fost unul în care am admirat nenumărate ţinute frumoase şi spectaculoase purtate de vedete, dar am şi ridicat din sprâncene sau am pufnit în râs la vederea unora mai puţin inspirate sau chiar ridicole. Iată topul celor mai bizare şi nereuşite apariţii ale celebrităţilor!

 

gri

 

Foto Hepta

Categoria Crăiasa Zăpezii

 

Kelly Osbourne la American Music Awards şi Linda Evangelista la Gala Met se încadrează cu succes la categoria rochiţă-lungă-de-tip-lebădă-argintie-sau-crăiasa-zăpezii, un stil care nu le avantajează deloc şi nu stârneste decât zambete amuzate.

 

culori

Categoria Super-Colorat

 

Iat-o pe frumoasa cântareaţă Katty Perry cu doua nominalizări la categoria worst-dressed, cu ţinuta de la Balul UNICEF (stânga) şi cu rochia animal print aleasă pentru MTV Video Music Awards (dreapta), apariţie pentru care nu a primit decât buline negre din partea criticilor de modă. În mijloc o puteti „admira” pe Bella Thorne, purtând un mix & match total nereuşit la o petrecere mondenă.

 

lung

 

Categoria Printesa Nereusita

 

Din păcate, trebuie să le nominalizăm aici pe doua celebrităţi care de obicei se regăsesc pe lista celor mai bine îmbrăcate: Florence Welch şi Cate Blanchett. Însă cum nimeni nu-i perfect, iata că şi ele mai greşesc din când în când! Rochia lui Cate Blanchett la una dintre premierele filmului ” Blue Jasmine „, lungă şi extrem de amplă, cu aplicaţii colorate în stil hippie, poartă semnătura Dior Couture.

 

Cele mai frumoase ţinute pe covorul roşu în 2013

 

miley cyrus

 

Categoria Miley Cyrus

 

Da, Miley are nevoie de o categorie specială, numai a ei, întrucât în ultima vreme excelează în apariţii bizare, străduindu-se parcă din răsputeri să o întreacă pe Lady Gaga în excentricităţi, fără a reuşi altceva decât să arate cam vulgar şi ieftin…

 

Miley Cyrus sau Hannah Montana pentru adulţi

 

Lady Gaga Dresses Up As A Christmas Tree

Categoria Pomul de Crăciun

 

Şi pentru că vorbeam despre Lady Gaga, iată ultima ei apariţie şocantă! Ea a defilat pe strada cu un… pom de Crăciun pe post de pălărie, împodobit cu beculeţe şi stea în vârf! Dar cum nu trebuie să ne mire nimic din partea celebrei cântăreţe, nu putem decât să zâmbim amuzaţi şi să ne ăntrebăm oare ce va urma în 2014…

 

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter