Cele mai frumoase ţinute pe covorul roşu în 2013

Publicat pe

Anul 2013 a fost unul în care am admirat nenumărate ţinute frumoase şi spectaculoase purtate de vedete. Iată o selecţie a celor mai reuşite! 

 

colaj geometric

 Categoria minimalism grafic

 

Gwyneth Paltrow, Diane Kruger si Angelina Jolie se numără printre celebrităţile care nu dau greş aproape niciodată în alegerea ţinutelor pe covorul rosu. Cele trei ne-au impresionat şi anul acesta, mai ales cu ţinutele minimaliste, dar  impecabile, purtate la evenimente precum deschiderea sezonului la Metropolitan Opera (Diane Kruger), premiera filmului World War Z (Angelina Jolie) şi Iron Man 3 (Gwyneth Paltrow).

 

 

colaj rosu

Categoria Lady in red

 

Roşul este cea mai sexy alegere pentru covorul roşu, fie că este vorba de o rochie ca de prinţesă, aşa cum a purtat Audrey Tatou la închiderea Festivalului de film de la Cannes, sau de una cu croială de sirenă, cu decolteu generos, aşa cum a ales Sofia Vergara la Emmy Awards. O altă apariţie spectaculoasă în roşu a fost Kate Beckinsale (sus dreapta) la Gala Met.

 

colaj princess

 Categoria Prinţesă Preţioasă

 

Jennifer Lawrence şi Nicole Kidman au strălucit în rochii somptuoase, în culori pastelate, prima cu ocazia Premiilor Oscar, iar cea de+a doua la Cannes. Nicole Kidman, membră în juriul de anul acesta al Festivalului de film de la Cannes, a fost un adevărat etalon de stil la fiecare apariţie!

 

Stil de vedetă: NICOLE KIDMAN, look de prinţesă pe covorul roşu

 

colaj jessica

Categoria… Jessica Chastain

 

Jessica Chastain merită o categorie separată, roşcata fiind una dintre cele mai frumoase apariţii pe covorul roşu în anul ce a trecut! Jessica Chastain a fost superbă într-o creaţie Givenchy de un mov intens la premiera filmului All is Lost' de la Festivalul de film de la Cannes, iar criticii de modă au declarat că este cel mai reuşit look al actriţei de până acum!

 

Foto: Hepta

 

Cele mai neinspirate ţinute ale vedetelor în 2013

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter