Cele mai urâte şi cele mai cool coafuri ale vedetelor în 2013

Publicat pe

Vedetele au încercat anul acesta tot felul de coafuri, care de care mai fistichii. De la tunsori bob, pixie, la părul ras în laterale, codiţe înnodate şi cozi împletite sau dreadlocks şi vedete rase în cap, starurile nu s-au dat în lături de la nicio schimbare de look. Iată care sunt cele mai urâte şi cele mai cool coafuri ale vedetelor în 2013.

 

coafuri_06_169137a2bf

 

 

Foto: Northfoto

 

Dacă Jennifer Hudson a şocat pe toată lumea când a renunţat la pletele brunete în favoarea unei tunsori pixie care o prinde foarte bine, mai ales că a slăbit mult, ce să mai spunem despre Miley Cyrus care a apărut pe scenă şi în public cu codiţe înnodate, ca nişte coarne de drac, asortate la noua ei atitudine provocatoare.

Beyonce nu a fost foarte inspirată atunci când a încercat o tunsoare scurtă, în timp ce Jessie J arată foarte bine rasă în cap. De dredurile purtate de Lady Gaga nu mai vorbim, aşa cum nici de cozile ciudate de pe chica Rihannei nu vrem să ne amintim.
Vezi mai multe pe unica.ro

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter