[FOTO] Ştefan Bănică a susţinut tradiţionalele concerte de Crăciun

Publicat pe

Stefan Banica a incheiat duminica seara, la Sala Palatului, seria concertelor extraordinare de Craciun – „Alerg printre stele' – una dintre cele mai complexe si spectaculoase productii de gen din Romania, cu o traditie neintrerupta de 12 ani,  un record unic al unui artist roman.

 

In acest an, concertul de Craciun marca Stefan Banica a fost una dintre cele mai spectaculoase productii, atat din industria muzicala din Romania, cat si din celelalte spectacolele sustinute de artist din 2002 si pana in prezent la Sala Palatului.

Banica a adus o noutate in productia concertelor sale din acest an: „Concertele au avut o incarcatura emotionala fantastica, pentru mine, dar si pentru public, din partea caruia am primit un raspuns extraordinar, a rezonat alaturi de mine. La sfarsitul concertelor m-am uitat in sala si am vazut oameni fericiti, iar asta e cel mai mare premiu pe care il pot primi dupa un spectacol. Si pentru ca se apropie sarbatorile, va doresc un Craciun fericit alaturi de cei dragi si sa fiti sanatosi, pentru ca asta e cel mai important', a spus artistul.

Pe decorurile ample, care au umplut scena Salii Palatului, a fost proiectata o grafica, special creata pentru fiecare moment din concertul de Craciun, prin tehnica video mapping. Astfel, decorurile si imaginea au capat dimensiuni uriase, avand o dinamica mult mai mare decat de obicei. Pentru fiecare cantec din cele 22 pe care Stefan Banica le-a cantat in cadrul concertelor de Craciun din acest an, a exista o atmosfera diferita, specifica, iar continutul video s-a transformat de fiecare data: de la o casa care se contruia sub ochii spectactorilor si se impodobea de Craciun, pana la adevarate metafore video: fluturi uriasi in zbor, un templu antic sau globul pamantesc in miscare, acoperit de zapada si simbolurile sarbatorilor de iarna.

Stefan Banica a avut in acest an doi invitati speciali extraordinari in concertele de Craciun: Sore, o aparitie surprinzatoare in cadrul concertelor de Craciun, si Cristian Minculescu, o adevarata legenda a rock-ului romanesc primit  de spectatori cu aplauze si ovatii in picioare, la scena deschisa.

Tot in cadrul concertelor de Craciun, Stefan Banica a pregatit si un moment acustic, din care nu a lipsit piesa „Dragostea doare', doar voce si pian, o interpretare sensibila si plina de emotie, foarte apreciata de cei prezenti la spectacole.

 

[FOTO] Ştefan Bănică a susţinut tradiţionalele concerte de Crăciun[FOTO] Ştefan Bănică a susţinut tradiţionalele concerte de Crăciun

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter