Ilinca Vandici, Alexandra Bădoi şi Iulia Pârlea, sexy şi ultra-feminine

Publicat pe

Ce au în comun Ilinca Vandici, Alexandra Bădoi şi Iulia Pârlea? Toate sunt tinere, frumoase, au o carieră în televiziune şi arată superb în rochii de seară!

Alexandra Badoi

 

Alexandra Bădoi, prezentatoarea rubricii Meteo din cadrul Observatorului a participat la inaugurarea magazinului Roberto Cavalli din Capitala, unde s-a facut remarcată printr-o ţinuta elegantă. Ea a optat pentru o rochie din dantelă neagră, model sirenă care i-a conturat silueta şi i-a pus în valoare decolteul sexy.

 

Iulia Parlea si Iulia Vantur

 

La fel de atrăgătoare a fost şi vedeta Digi24, Iulia Pârlea. Prezentatoarea ştirilor sportive a participat la premiera filmului Mamaia', de la CinemaPro, unde a purtat o rochie din catifea elastică cu paiete aplicate în zona bustului.

 

[FOTO] Vedete la premiera de gală a filmului Mamaia

 

Ilinca Vandici

 

La premiera aceluiaşi film a participat şi prezentatoarea Can-Can TV', Ilinca Vandici, care a preferat  un model diafan, din voal de mătase naturală, într-un frumos joc cromatic de bej şi negru. Bustul cu aspect de corset a adus un plus de sex-appeal ţinutei.

ILINCA VANDICI: Nu am încetat a fi un subiect pentru tabloide'

 

Toate cele trei vedete au purtat rochii semnate Cristallini.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter