Cine este Iulia Pârlea, noua prezentatoare a rubricii Vremea de la Pro TV

Publicat pe

Cine este Iulia Pârlea, noua prezentatoare a rubricii Vremea de la Pro TV. Iulia Pârlea, noua prezentatoare a rubricii Vremea de la Pro TV, are o experiență de 14 ani în televiziune și 6 în radio. A acceptat provocarea de a face parte din echipa Pro TV, iar de acum va putea fi văzută pe micile ecrane într-un nou proiect.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

O nouă personalitate s-a alăturat echipei de la Pro TV. Este vorba de Iulia Pârlea, o jurnalistă cu o experiență de 14 ani în televiziune și 6 în radio. A acceptat provocarea, iar de acum va prezenta vremea la postul de pe Pache Protopopescu.

Cine este Iulia Pârlea, noua prezentatoare a rubricii Vremea de la Pro TVCine este Iulia Pârlea, noua prezentatoare a rubricii Vremea de la Pro TV

Prezentatoarea se declară extrem de emoționată și spune că abia așteaptă să se întâlnească cu publicul PRO. Iată ce a mai declarat Iulia Pârlea despre noul proiect în care a fost implicată.

Citește și: Totul despre povestea de dragoste dintre Anastasia Lazariuc și tatăl fiicei sale, Ileana:'Erau Romeo și Julieta'

Citește și: Pentru cine a fost părăsită fiica lui Vladimir Putin de soț.Katerina a fost căsătorită cu prietenul tatălui ei

Citește și: Luca, fiul cel mare a lui Laurențiu Reghecampf, a împlinit 21 de ani!Ce mesaj i-a transmis antrenorul

Citește și: Cum se înțelege Radu, fiul lui Ștefan Bănică cu Andreea Marin:„N-ar avea nicio problemă…

Cine este Iulia Pârlea, noua prezentatoare a rubricii Vremea de la Pro TV

Cu o experiență de 14 ani în televiziune, și 6 în radio, Iulia Pârlea va fi noua prezentatoare a rubricii VREMEA, de la PRO TV. Din această seară, de la ora 19:00, Iulia va prezenta pentru prima dată rubrica, imediat după Știrile PRO TV și Știrile din Sport.

Prezentatoarea se declară extrem de emoționată și spune că s-a integrat foarte repede în echipa de la Pro TV.

„Sunt emoționată, dar nu pentru că mă aflu în fața camerelor de filmat, ci pentru că am intrat în familia PRO TV. Am descoperit aici o echipă minunată, oameni profesioniști care m-au primit cu multă căldură și cărora vreau să le mulțumesc!', a declarat Iulia Pârlea.

Iulia va completa echipa deja existentă care a prezentat, în ultimii ani, rubrica VREMEA, de la PRO TV. „Sunt sigură că vom face echipă bună împreună, iar pentru mine, faptul că mă aflu aici, este o împlinire profesională și abia aștept să mă întâlnesc cu publicul PRO', a adăugat aceasta.

Noua prezentatoare de la PRO poate fi urmărită în cadrul celui mai important jurnal al zilei, de la ora 19:00, dar și în cadrul Știrilor de dimineață și al celor de prânz, de luni până duminică, la PRO TV.

sursă foto- Comunicat, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter