Câte procese i-a deschis Reghe Anamariei Prodan, după ce a depus actele de divorț: „Nu îl urăsc, dar...”

Publicat pe

Câte procese i-a deschis Reghe Anamariei Prodan, după ce tot el a depus actele de divorț, anul trecut, în 2021? Chiar ea a oferit răspunsul la această întrebare. În ciuda acestor lucruri, sexy-impresara susține că nu îl urăște pe încă soțul ei. Spune că doar îi e „milă' de el și că ar încerca să îl ajute cumva. Iată ce decizie a luat agentul FIFA în scandalul cu Laurențiu Reghecampf!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

S-a aflat câte procese i-a deschis Reghe Anamariei Prodan, după ce el a depus actele de divorț. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către sexy-impresară, recent, în cadrul unui podcast de pe YouTube. Totodată, vedeta a precizat că a decis să-și ia un avocat cu o vastă experiență, în scandalul cu tatăl fiului ei, Laurențiu Reghecampf.

Câte procese i-a deschis Reghe Anamariei Prodan, după ce a depus actele de divorț: „Nu îl urăsc, dar...'Câte procese i-a deschis Reghe Anamariei Prodan, după ce a depus actele de divorț: „Nu îl urăsc, dar...'

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț. Antrenorul de la Universitatea de la Craiova e cel care a depus actele, după o căsnicie de aproape 15 ani. În urma deciziei lui, el și impresara și-au adus diverse acuzații. În cadrul emisiunii online „Fiță cu Adiță', agentul FIFA a dezvăluit câte procese are cu Reghe.

Citește și: Ce mesaje își trimit Anamaria Prodan și noul iubit:„Chiar există un bărbat în viața ei'

Citește și: Câți bani plătește Laurențiu Reghecampf pentru școala lui Bebeto, fiul său și al Anamariei Prodan:„L-am înscris la Școala Americană'

Citește și: Loredana Groza a făcut show incendiar într-un local de lux din București:„Ce mișcări incitante'

Citește și: Rusia a dat ultimatum Ucrainei să predea Mariupolul asediat, invocând „catastrofa umanitară teribilă':„Nu mai există urmă de civilizație'

Câte procese i-a deschis Reghe Anamariei Prodan, după ce a depus actele de divorț

Conform spuselor Anamariei Prodan, Laurențiu Reghecampf i-ar fi deschis, în total, aproximativ șapte procese. Impresara e de părere că Reghe ar fi pierdut tot, mai ales demintatea. L-a descris drept „un pește mic de aur într-o plasă cu atât de multe găuri'.

„Ai 100 de ani, prietene, adică ai mai avut o căsnicie, soția 30, tu 18. Ai mai văzut cum ai ieșit și din căsnicia aia șifonat și vai de vai. Acum ai luat-o pe alta. Eu probabil trebuia să fiu bărbat, eu am fost în alte vieți conducător de armată, mi-au făcut niște băieți pricepuți.

O să își dea seama în ani și o să fie foarte târziu pentru el. El a pierdut tot. Eu cred că atunci când îți pierzi demnitatea, ca bărbat în primul rând, e cumplit. Nici nu știu, am vreo 7 procese, îmi tot deschide și când n-ai ce să faci, devii procesoman.

E împins de fata asta să facă toate lucrurile astea că el nu are…Să renunțe? Eu nu cred că are voie. Dacă citești mail-urile de amenințare pe care le dă ea… Ia gândește-te, el nu are voie să facă dreapta către Snagov, dar să renunțe? Nu, e săracul prins ca un pește mic de aur într-o plasă cu atât de multe găuri, dar nici așa nu mai are direcție să iasă măcar prin găurile astea mari.

El se va trezi când va fi foarte târziu. Se va trezi cu încă un copil pe cap. Eu construisem pentru omul ăsta ceva unic. Eu m-am chinuit cu omul ăsta să îl aduc pe glorie, pe cele mai înalte trepte și l-am adus', a spus Anamaria Prodan în podcast.

„Eu o să îl iubesc pe Laurențiu Reghecampf, soțul Anamariei Prodan, și tatăl copiilor mei, cel demn'

În continuare, Anamaria Prodan a susținut încă o dată că o să îl iubească întotdeauna pe Laurențiu Reghecampf cel demn, tatăl copiilor ei, dar nu și pe cel care e într-o relație acum cu Corina Caciuc.

„Eu o să îl iubesc pe Laurențiu Reghecampf, soțul Anamariei Prodan, și tatăl copiilor mei, cel demn. Ceea ce văd acum nu am cum să iubesc dimpotrivă, este dispreț total', a adăugat ea.

Anamaria Prodan, despre Reghe: „Nu îl urăsc'

Deși nu se află în relații tocmai bune, Anamaria Prodan a susținut că nu-l urăște și nici nu-i poartă pică lui Laurențiu Reghecampf. Totodată, a precizat că dacă ea ar fi fost bărbat, ar fi „mutat munții din loc'.

„Eu nu pot să urăsc. Eu sunt olteancă în primul rând, și ard repede, apoi mă calmez. (…) Nu îl urăsc, îmi e milă acum, aș încerca să îl ajut cumva. Nu văd deocamdată cum și nici nu am timp să mai stau să îl ajut.

(…) Eu n-am suportat lumea asta de pești, de fete de oraș, de golani. La noi nu s-a întâmplat niciodată așa în familia asta de când a apărut. Bunicii, străbunicii mei, toți erau, primari, oameni de afaceri, toți conducători. Acum ca să te tragă lumea de mână…

Eu dacă eram bărbat rupeam lumea asta în două, întorceam munții, îi mutam din loc!', a mai transmis impresara.

Impresara și-a luat avocat cu o vastă experiență în domeniu

Atunci când a fost întrebată în ce stadiu se află divorțul, Anamaria Prodan a declarat că nu știe exact și că de asta se ocupă avocatul. Vedeta și-a luat un avocat cu vastă experiență în domeniul juridic, doctorand în Drept Internațional Public și European.

„Nici nu știu cum e, am avocatul meu, Oleg Burlacu, fabulos, se ocupă el. Primesc câteodată acasă niște citații, așa, am văzut că le primesc pe la vecini că nu e adresa bună. Ferească Dumnezeu', a conchis Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „Reghe e o parte a istoriei întunecată'

Anamaria Prodan l-a descris pe Laurențiu Reghecampf ca fiind „istorie'. Impresara i-a adus încă o serie de acuzații, susținând că nu și-ar fi văzut copiii. Cu toate acestea, vedeta a declarat că ea și restul familiei îl vor păstra întotdeauna în inimă pe Reghe, cel pe care l-au cunoscut.

Reghe e istorie și e o parte a istoriei întunecată, așa vreau să și rămână. Undeva acolo departe, eu am spus întotdeauna, noi îl păstrăm în inima noastră pe Reghe pe care noi l-am cunoscut, omul acela demn, care stătea numai în picioare, cu capul sus, nu îndrăznea nimeni să se uite la el.

Mereu ziceam, când se uită cu ochii ăia albaștri, îngheață toată lumea. Au înghețat până au venit căldurile și au dezghețat apele. M-a deranjat foarte tare în toată perioada asta că nu așteptam recunoștință, e greu să fii recunoscător, să ai suflet mare să știi când trebuie să mulțumești, să lași capul jos, că ai greșit.

Când construiești un imperiu nu poți să te duci să faci copii pe unde poți, să te ascunzi, să te înjure (…) , să îți trimită mail-uri de bătaie de joc, să primească și copiii. Tu să stai, să fii mândru, să nu îți vezi copiii, să nu ai nicio treabă, zici că nu a avut niciodată familie și e fecior”, a mai susținut agentul FIFA.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter