Iulia Albu și Mikaela, primul pictorial mamă-fiică: „Sunt fermă când e cazul, dar mereu acolo, pentru ea”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Privind fotografiile cu Iulia Albu și fiica ei, Mikaela, îți dai seama că expresia „Așa mamă, așa fiică nu e o simplă vorbă în vânt. Iulia a evoluat și s-a transformat de-a lungul timpului, iar Mikaela este atât de frumoasă, încât o eclipsează, deja, pe mama ei. Și sigur Iulia nu se supără că am spus asta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nu întâmplător am ales să facem acest pictorial cu tine și Mikaela acum, în luna martie, când lumea întreagă celebrează mamele… Cum este relația voastră, acum, când Mikaela este deja adolescentă? Wow, nu-mi vine să cred că are aproape 13 ani!

Mikaela s-a transformat dintr-un copil în domnișoara-copil la fel de zvăpăiată şi de curioasă, mereu gata să încerce ceva nou şi cu o personalitate extrem de puternică. Credeți că știți ce urmează? Multiplicați THE IULIA ALBU EFFECT de 10 ori şi aveți răspunsul! (râde)

Iulia Albu și Mikaela, primul pictorial mamă-fiică: „Sunt fermă când e cazul, dar mereu acolo, pentru ea'/ EXCLUSIVIulia Albu și Mikaela, primul pictorial mamă-fiică: „Sunt fermă când e cazul, dar mereu acolo, pentru ea'/ EXCLUSIV

Iulia Albu și Mikaela, primul pictorial mamă-fiică: „Sunt o mamă fermă atunci când este cazul'

Ce fel de mamă ești, Iulia? Autoritară sau dimpotrivă?

Sunt o mamă fermă atunci când este cazul, dar mereu acolo pentru Mikaela. Ne spunem totul, facem planuri împreună şi nu ne temem să spunem lucrurile care ne deranjează. Suntem, TOȚI 3, ea cu mine și cu Mike (apropo, pe el îl cheamă Mihai Alexandru), o echipă.

Ești genul care se panichează ușor? Ai tras vreo sperietură zdravănă, până acum, în ceea ce o privește pe Mikaela?

Mi s-a întâmplat de nenumărate ori. Și este normal. Tuturor ni se întâmplă asta.

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre Iulia Albu, după ce a spus că pozele ei nu reflectă realitatea:„A păstrat stilul de naftalină'

Citește și: Cine a sfătuit-o pe Iulia Albu să își dea demisia de la ProTV:„Îmi ia ceva timp până să…'

Citește și: Cum se comportă Mihai Bobonete în rol de tată:„Mi-am dat seama că și copiii ne educă pe noi'/ EXCLUSIV

Citește și: Rusia a fost exclusă de la Eurovision 2022.Organizatorii au decis după atacul asupra Ucrainei

Ce limite i-ai impus Mikaelei?

Sunt foarte strictă în ceea ce privește ținuta pe care Mikaela trebuie să o poarte la şcoală. Nu sunt de acord să se expună cu branduri, blinguri, hanorace oversized. Nu în acel mediu. În rest, poate purta orice dorește. Sunt exigentă în ceea ce privește mâncatul, somnul şi accesul limitat pe device-uri. Și nu aş spune că exagerez deloc.

Iulia Albu: „Mikaela știe că niciodată nu trebuie să îi desconsideri pe cei din jurul tău'

Când a fost ultima oară când i-ai spus nu?

Ultima oară i-am spus NU Mikaelei când s-a îmbrăcat de „bal pentru a merge la şcoală. Ținuta era absolut genială,
apropo, dar am pus-o să se schimbe şi să o folosească în altă ocazie. Școala nu este un loc în care să îți expui garderoba. La şcoală mergi pentru a învăţa şi a socializa.

Ce principii ai încercat să-i insufli Mikaelei, de-a lungul anilor?

Mikaela știe că minciuna nu este tolerată şi că niciodată nu trebuie să îi desconsideri pe cei din jurul tău, indiferent de statut social, înfățișare sau preocupări. Mikaela este, înainte de toate, extrem de caldă şi de politicoasă.

Iulia Albu: „Bullying-ul este ceva inevitabil în şcoală'

A fost vreodată victima bullying-ului? Ți-a povestit ceva despre asta?

Bullying-ul este ceva inevitabil în şcoală. Un copil va face, în principiu, ceea ce vede acasă. Şi pe părinți este extrem de
greu să îi educi. Cu siguranță, însă, nu este o stradă cu un singur sens. Un copil bullied va deveni inevitabil, măcar pentru un moment, bully la rândul sau. Cea mai mare greşeală este stigmatizarea acelor copii care o fac primii, când tocmai ei sunt cei care au nevoie de suport emoțional.

Mergi la ședința cu părinții? Ești pe grupuri WhatsApp de părinți?

Din nefericire, da. Uneori este amuzant, alteori de-a dreptul ridicol. I am only there for the comments. (râde)

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN REVISTA VIVA! DE MARTIE CARE SE GĂSEȘTE, ÎNCEPÂND DE AZI, LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI ȘI ÎN REȚEAUA INMEDIO

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter