Zodie decembrie. Ce zodie ești dacă te-ai născut în decembrie

Publicat pe

Ce zodie ești dacă te-ai născut în decembrie? Faptul că te-ai născut pe 21 decembrie, spre deosebire de 22 decembrie, poate avea un impact uriaș asupra a ceea ce ești. Este diferența dintre a fi un Săgetător sau un Capricorn. Dar cât de diferite sunt semnele zodiacale din decembrie cu adevărat?

Ce zodie ești dacă te-ai născut în decembrie

Din moment ce ambele sunt semne astrologice din decembrie, au unele asemănări cheie, dar au și aspecte care le fac unice unul față de celălalt. Semnul tău astrologic poate spune multe despre tine, așa că este bine să știi unde te încadrezi printre cele 12 semne zodiacale pentru semnele tale solare, lunare și de răsărit. Dacă te-ai născut în luna decembrie, poți fi Săgetător sau Capricorn.

Săgetător

Dacă te-ai născut între 22 noiembrie și 21 decembrie, faci parte din legiunea Săgetătorilor. Datele exacte depind de anul în care te-ai născut. În plus, ești un semn de foc, la fel cu semnele Berbec și Leu.

Femeia Săgetător – ce cadouri să îi faci. Caracteristici ale zodiei, perioadă și compatibilități

Un Săgetător are toate calitățile unui prieten de încredere; posedă loialitate, bunătate și rafinament. Ei apreciază foarte mult încrederea și onestitatea, făcând tot posibilul să trăiască o viață sinceră și autentică. Sunt buni parteneri de conversație datorită inteligenței și viziunii lor filosofice asupra vieții.

Odată ce și-au găsit oamenii, le vor fi alături până la sfârșit. Nu fug atunci când lucrurile devin dificile. Vor rămâne alături de prietenii lor până când aceștia vor depăși orice se confruntă.

Un Săgetător are o bunătate pe care o împărtășesc cu toți cei pe care îi întâlnesc. Nu își păstrează compasiunea doar pentru prietenii apropiați, ci îi tratează pe toți cu respect.

Bărbatul Săgetător – trăsături ale zodii, temperament și cu cine e compatibil

Chiar dacă sunt prieteni grozav, sunt, de asemenea, fericiți să fie pe cont propriu. Sunt persoane independente și nu se bazează pe alții pentru a-i ajuta sau a-i face fericiți.

Această calitate are potențialul de a înstrăina prietenii; este greu să fii persoana dintr-un grup de prieteni care se bazează mereu pe cineva, dar nu ajunge niciodată să ofere ajutor în schimb. Din când în când, este bine să le ofere prietenilor o șansă de a-și aminti că și ei sunt necesari.

Ascendent în Săgetător – trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendent în Săgetător

Capricorn

Persoanele născute între 22 decembrie și 20 ianuarie fac parte din grupul Capricornilor. Sunt, de asemenea, un semn de pământ, la fel ca Taurul și Fecioara. Capricornii sunt membri valoroși ai fiecărui loc de muncă.

Sunt harnici, sârguincioși, responsabili și tenace: trăsături esențiale pentru a excela în orice rol. Acest semn iubește provocările.

Femeia Capricorn – cum să ajungi la sufletul ei. Caracteristici ale zodiei și compatibilități

Indiferent care este sarcina sau cât de dificil va fi de îndeplinit, poți avea încredere că un Capricorn o va face și o va face bine. Chiar dacă nu au talent sau aptitudini naturale, nu se vor opri din muncă până când nu își vor atinge obiectivele, ceea ce, fără îndoială, îi face mai valoroși decât cineva născut cu abilități, dar fără dorința de a se îmbunătăți.

Poți avea încredere într-un Capricorn, nu doar cu sarcinile de lucru, ci și ca prieten. Sunt responsabili, așa că nu-ți vor dezvălui secretele sau nu te vor lăsa baltă, renunțând la planuri.

Îți acoperă spatele și îți vor dovedi de nenumărate ori că sunt alături de tine și că poți avea încredere deplină în ei. Ai nevoie de un prieten care să te ia de la aeroport? Vrei ca cineva să planifice o petrecere surpriză uimitoare? Sună întotdeauna un Capricorn.

Dacă ai nevoie de adevăr, vorbește cu un Capricorn. Ei sunt sensibili, sinceri și îți vor spune direct, fără îndulcească adevărul.

Cu toate acestea, cu toată această tenacitate și dedicare vine și un pic de încăpățânare. Dacă un Capricorn și-a stabilit cum vrea să facă ceva, nu prea ai ce să faci pentru a-l convinge să meargă într-o altă direcție.

Așa că, deși este minunat să ai în echipă pe cineva atât de harnic, este greu să ai pe cineva care nu este întotdeauna dispus să fie un jucător de echipă.

Bărbatul Capricorn – cum să îl atragi. Trăsături ale zodiei, temperament și compatibilități

Diferențe și asemănări între semnele zodiacale din luna decembrie

Există câteva asemănări cheie între semnele zodiacale din decembrie, dar în aceste asemănări se regăsesc abordări și motivații diferite pentru aceste trăsături. Să aruncăm o privire la ceea ce le leagă și ceea ce le diferențiază.

Onestitate. Ambele semne zodiacale din decembrie se angajează să spună adevărul.

Săgetătorul este pasionat de crearea unui mediu de comunicare deschisă și onestitate, astfel încât nimeni să nu simtă că trebuie să își ascundă adevăratele sentimente.

Un Capricorn spune adevărul pentru că este cea mai sensibilă opțiune. Care este rostul minciunii și al înșelăciunii? Este pur și simplu mai practic să fii sincer cu cineva în primul rând.

De încredere. Un Săgetător și un Capricorn sunt amândoi persoane pe care te poți baza, dar excelează la acest lucru în moduri diferite.

Un Săgetător este întotdeauna acolo pentru prietenii lor cu sprijin și dragoste. Dacă treci vreodată printr-o perioadă dificilă, poți avea întotdeauna încredere că prietenul tău Săgetător va aborda problema cu bunătate, sensibilitate și compasiune.

Un Capricorn este, de asemenea, de încredere atunci când vine vorba de a-și ajuta prietenii, dar excelează cu adevărat la locul de muncă, fiind candidatul de încredere pentru orice proiect dificil. Sunt responsabili și harnici, așa că, chiar dacă proiectul are informații sensibile, trebuie să fie tratat cu discreție sau trebuie să fie lipsit de erori, poți avea încredere într-un Capricorn că îl va face bine.

Ascendent în Capricorn – trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Capricorn

Datele semnelor zodiacale

În timp ce datele exacte de sfârșit și început se schimbă în funcție de anii bisecți, iată datele fiecăruia dintre cele două semnele zodiacale. 

  • Săgetător Date: 22 noiembrie – 21 decembrie
  • Capricorn Date: 22 decembrie – 20 ianuarie

Semnele zodiacale din decembrie sunt semnele responsabilității.

În ciuda diferențelor dintre ele, semnele zodiacale din decembrie au ceva esențial în comun: pot fi de încredere. 

Fie că ai nevoie de un prieten pe care să te poți baza, fie că ai nevoie de cineva care să rezolve lucrurile la birou, te poți baza pe un Săgetător și un Capricorn pentru a le face corect.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter