Rochiile Maria Lucia Hohan, pasiunea vedetelor de la Hollywood

Publicat pe

Maria Lucia Hohan este designerul român care ne face onoare peste Ocean. Dive precum Dita Von Teese, Jennifer Lopez sau Catherine Zeta Jones îi adoră creaţiile, iar rochiile MLH sunt extrem de bine cotate şi apreciate de criticii de modă. Iată câteva rochii Maria Lucia Hohan absolut superbe!

 

maria-lucia-hohan_02_c92f990aea

 

Rochiile Maria Lucia Hohan sunt un spectacol vestimentar. Fiecare piesă este minuţios făurită din cele mai preţioase materiale, cu grijă la detalii şi implicare sentimentală. Fiecare rochie desenează o poveste din mătase, tulle sau muselină, în modele demne de alteţe regale. Creaţiile spumoase, fronsate, dar şi cele din dantelă decadentă sunt apreciate de vedete.

 

Vedete în rochii Maria Lucia Hohan

Dita Von Teese a descoperit de curând brandul MLH şi se pare că s-a îndrăgostit iremediabil de el! Starleta a purtat şi rochii sexy din dantelă neagră, din cea mai recentă colecţie Maria Lucia Hohan, dar şi rochiile semnătura ale designerului român: creaţiile maxi, fluide, din muselină.

 

RTEmagicC_mlh1_01.jpg

 

 

Foto: Hepta, Facebook

 

Vezi mai multe pe unica.ro

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter