Stilul meu - Ileana Pescariu

Ileana PescariuCare este ultima ta achizitie?
O poseta si… o masina.

Ai o casa superba si te-ai ocupat chiar tu de decorarea ei. De cand ai aceasta pasiune si in ce stadiu este acum?

Intotdeauna am fost inconjurata de obiecte frumoase si de bun gust, asa ca aceasta pasiune a venit oarecum firesc. |n plus, am o buna viziune de ansamblu, un ochi format si ceva cunostinte in domeniu pe care mi le-a insuflat mama mea, asa ca mi-a fost usor sa-mi decorez singura casa. Deocamdata, in ciuda celor spuse de multe ori prin presa, ma limitez in a le da sfaturi prietenilor mei, posesori de case si apartamente.

In ultima prezentare Stephan Pelger ai aparut pe podium ca model. Si nu este prima oara… sa inteleg ca „te-a prins aceasta postura, iti place foarte mult?
Singurul designer pentru care am defilat acum la „batranete este Stephan Pelger, cu care colaborez indeaproape. Evident ca m-a flatat propunerea de a deveni imaginea lui si implicit, manechin la cei aproape 34 de ani ai mei.

Ai un cerc de prieteni celebri, din care face parte si Andreea Raicu. Cum va petreceti timpul liber?
Putinul timp liber pe care il avem fiecare dintre noi ne place sa-l petrecem cu totii la mine acasa, in fata semineului iarna si vara pe terasa plina de flori, vorbind, filozofand si traind intimitatea prieteniei noastre.

Unde o sa-ti petreci vacanta de iarna?

Craciunul il petrec intotdeauna acasa alaturi de familia mea pe data de 24 decembrie, iar pe 25, intotdeauna vin la mine prietenii, mai nou unii dintre ei chiar si cu copiii lor.

Care este cel mai special cadou pe care l-ai primit vreodata?
Inelul de logodna, in Mexic, intr-un cadru fenomenal de romantic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro