Triumph Inspiration Award 2011

Publicat pe

Prin reprezentanta sa Diana Bobina, studenta la Universtitatea Nationala de Arte din Bucuresti, Facultatea de Arte Decorative si Design, specializarea Moda, Romania s-a clasat pe locul III la competitia Triumph Inspiration Award la care a participat pentru prima data.
 

Finala competitiei Triumph Inspirational Award din acest an a avut loc noaptea trecuta, in timpul Saptamanii Modei de la Berlin.

Intr-un spectacol festiv de moda cu 500 de invitati internationali, 37 de studenti din tari diferite au prezentat creatiile lor de lenjerie, cu care au castigat deja concursurile la nivelul tarilor respective.

Toate desenele sau modelele au fost inspirate de tema „125 years of celebrating women „, aleasa pentru aceasta ocazie de Triumph care aniverseaza in acest an 125 de existenta.

Gazda evenimentului a fost celebrul prezentator britanic de radio si televiziune George Lamb, air din juriu au facut parte: modelul si actrita Lily Cole, fotografa starurilor Ellen von Unwerth, modelul si ambasadoarea Triumph Helena Christensen, cantareata internationala Coco Lee, proprietarul si CEO al Premium Exibition GmbH Anita Tillmann si Berry Jos, director executiv de brand pentru Triumph.

 

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter