Te pensezi singură? Măsoară-ți corect sprâncenele

Publicat pe

Dacă obișnuiești să te pensezi singură, ca să nu le strici forma, este foarte important să îți măsori sprâncenele cât mai corect posibil. Uite cum să faci asta.

Te pensezi singură? Măsoară-ți corect sprânceneleTe pensezi singură? Măsoară-ți corect sprâncenele

Ia un bețișor de portocal, cel folosit pentru împingerea cuticulelor, un creion dermatograf negru sau chiar creionul pentru sprâncene și mergi la oglindă într-o zonă bine luminată, unde nu cad pe chip umbre ce ar putea să te păcălească optic.

Cu bețișorul de portocal faci măsurătorile, iar cu creionul dermatograf sau de sprâncene marchezi printr-un punct sau o liniuță unde începe sprânceana, unde se arcuiește și unde se termină.

Tu vei măsura corect aceste trei puncte, esențiale pentru un pensat armonios, însă cât de groase sau subțiri faci sprâncenele asta depinde de tine, de forma ochilor și ce tendințe dorești să respecți.

Noi îți recomandăm totuși să nu le faci nici prea groase, nici prea subțiri, cu un rezultat natural e imposibil să greșești.

Citește și:

4 motive să folosești cremă de mâini

Nu doar Vanessa Hudgens, ci și tu poți avea buze gotice seducătoare

Așadar, așază bețișorul de portocal în poziție verticală și plasează-l la jumătatea aripioarei nasului. Punctul unde atinge sprânceana este punctul unde aceasta începe.

Pentru a vedea capătul sprâncenei aliniezi bețișorul de portocal cu baza nării și colțul exterior al ochiului.

Punctul maxim de înălțime sau arcul sprâncenei se află la capătul liniei ce unește baza nasului cu centrul irisului.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter