4 motive să folosești cremă de mâini

Publicat pe

Ai o manichiură perfectă, dar pielea mâinilor cum arată? Întrucât mâinile sunt o adevărată carte de vizită, folosește cremă de mâini ori de câte ori simți nevoia, nu doar iarna, indiferent de anotimp!

4 motive să folosești cremă de mâini4 motive să folosești cremă de mâini

Îți place Pink? Și noi suntem fani, dar imaginează-ți cum ar fi arătat cu această superbă rochie, părul aranjat, machiaj perfect, dar cu pielea mâinilor uscată… Așadar, ca prim impact, aplicarea unei creme de mâini ne ajută să avem un aspect plăcut privirii.

Apoi, cu siguranță ai auzit acea zicală care spune: ca să ghicești vârsta unei femei uită-te la gât și la mâini. Poate nu te deranjează să-ți asumi vârsta reală, însă o piele a mâinilor neîngrijită cu siguranță poate adăuga niște ani peste vârsta biologică.

Citește și:

Hailey Baldwin – frumusețe în tonuri de gri

Get the look Amal Clooney – machiaj de seară pentru brunete

Soluția? Folosește o cremă de mâini antiage sau cel puțin hidratantă și hrănitoare. Căci rolul cremei de mâini este în primul rând de a proteja pielea împotriva deshidratării și crăpării.

Dă-te cu cremă de fiecare dată când te speli pe mâini, întrucât săpunul (mai ales cel de la birou, care sigur nu are proprietăți extraordinare) usucă. Ține mereu o cremă de mâini în geantă sau la birou, iar seara, după duș, când pielea absoarbe mult mai bine produsul, este obligatoriu să folosești crema de mâini.

Pentru a-i spori efectul, dă-te cu cremă de mâini și apoi pune-ți timp de 30 de minute niște mănuși. A, și nu uita ca atunci când îți exfoliezi pielea corpului, să îți exfoliezi și pielea de mâini.

De multe ori uităm de această zonă a corpului nostru, dar este dintre cele mai agresate de soare, poluare, ce să mai vorbim despre produsele chimice pentru curățenie…

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter