Best dressed la American Music Awards 2017. Selena Gomez a fost în centrul atenției cu o schimbare dramatică de look!

Publicat pe

American Music Awards, ediția 2017, a avut loc duminică seară, la Los Angeles, și a reunit toți artiștii importanți din industria muzicală. În timp ce Bruno Mars a dominat la aproape toate categoriile la care a fost nominalizat, pe covorul roșu divele din showbiz, printre care Selena Gomez, Nicole Kidman și Ciara, au deținut supremația. Iată vedetele care au intrat la categoria Best dressed, la American Music Awards 2017!

 

American Music Awards 2017 a reunit și anul acesta la crème de la crème din industria muzicală de peste Ocean. Cel mai titrat dintre artiști a fost Bruno Mars, care și-a întrecut colegii la 6 categorii, din 8 la care a fost propus. Așadar, Mars a câștigat la categoriile: Artistul anului, Videoul anului, Artistul favorit al anului la categoria Pop-Rock (premiu câștigat la categoria feninină de Lady Gaga), Albumul favorit, Artistul favorit Soul/R&B, Albumul favorit Soul/R&B și cântecul favorit Soul/R&B.

 

Printre câștigători s-au mai numărat Shakira, Beyoncé, Keith Urban, Drake și Kendrick Lamar, însă adevărata luptă s-a dat pe covorul roșu, unde divele din industria muzicală s-au străduit să impresioneze și, în mare parte, au și reușit. Printre cele care au strălucit la capitolul vestimentar se numără Ciara, Nicole Kidman, Demi Lovato și Diana Ross. De altfel, Diana Ross a strălucit nu doar datorită outfitului, pentru ea Premiile AMA 2017 fiind un moment cu adevărat special – artista a fost premiată pentru întreaga carieră. Arătând absolut spectaculos la cei 73 de ani ai săi, Diana, care a fost însoțită la eveniment de copii și nepoți, a fost un spectacol în sine.

 

Senzația serii a fost însă Selena Gomez. Artista, după un an greu, în care a suferit un transplant de rinichi și după despărțirea de iubitul său, rapperul The Weeknd, pare să-și fi revenit miraculos – să fie la mijloc și sprijinul fostului său iubit Justin Bieber, despre care se spune că e pe cale să o recâștige pe artistă? – și a arătat mai bine ca niciodată la Premiile AMA. Selena a surprins audiența nu doar cu outfitul său îndrăzneț (a renunțat la stilul de prințesă), ci și cu o schimbare dramatică a culorii părului, artista fiind acum blondă, culoare ce o complimentează perfect.

Vă invităm să urmăriți galeria vedetelor Best dreesed de la American Music Awards 2017, unde cu siguranță veți găsi o inspirație pentru outfiturile de Sărbători!

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Best dressed la American Music Awards 2017. Selena Gomez a fost în centrul atenției cu o schimbare dramatică de look!Best dressed la American Music Awards 2017. Selena Gomez a fost în centrul atenției cu o schimbare dramatică de look!

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter