Frumusețea are o nouă purtătoare de cuvânt! Miss World 2017 este o indiancă în vârstă de 20 de ani

Publicat pe

Weekendul trecut, o lume întreagă a așteptat cu sufletul la gură ca cel mai celebru concurs de frumusețe din lume, Miss World, să-și desemneze câștigătoarea. Numele fericitei alese de juriu este Manushi Chhillar, o indiancă în vârstă de 20 de ani, studentă la Medicină.

Miss World 2017 a avut loc la Sanya, în China.

Desfășurat în orașul Sanya, din China, concursul de frumusețe Miss World suscitat și anul acesta un interes deosebit, în special pe rețelele de socializare, unde actuala câștigătoare a avut parte de un lobby extraordinar. Faptul că a câștigat nu a reprezentat o surpriză, cu atât mai mult cu cât Manushi Chhillar, tânăra studentă la Medicină, deține „tot pachetul', fiind pe cât de frumoasă pe atât de inteligentă. De altfel, frumusețea indiencelor este recunoscută, din 1951, de când a debutat concursul Miss World, nu mai puțin de 16 tinere din India câștigând această competiție, printre care și superbele Priyanka Chopra şi Aishwarya Rai.

 

Miss Mexico – Alma Andrea Meza Carmona, Miss India – Manushi Chhillar, și Miss Anglia – Stephanie Jayne Hill

 

Chiar dacă discursurile concurentelor participante la Miss World au devenit deja un clișeu, fiindcă toate vor să salveze balena albastră și copiii săraci din Biafra, Manushi Chhillar a impresionat juriul spunând că își dorește să devină medic cardiolog și să deschidă spitale non-profit în zonele rurale sărace, vis ce nu pare chiar utopic ținând cont de viitoarea profesie a tinerei.

 

Manushi Chhillar, Miss World 2017

Manushi Chhillar, Miss World 2017

Victoria tinerei indience este de apreciat cu atât mai mult cu cât la Miss World 2017 au participat nu mai puțin de 108 tinere din întreaga lume. Alături de Manushi Chhilar, finaliste au fost englezoaica Stephanie Hill şi mexicanca Andrea Meza, Miss Anglia clasându-se pe locul al doilea, urmată de Miss Mexic. Coroana de Miss i-a fost înmânată tinerei câștigătoare de către Miss World 2016, Stephanie Del Valle (Puerto Rico), noua posesoare a mult râvnitului trofeu primind și un premiu de 100.000 de dolari.

După ce a primit coroana, Manushi Chhilar a declarat: Când au anunțat câștigătoarea și am auzit India eram în extaz. Mi-au trebuit câteva secunde să pot reacționa. Este un moment când vrei să râzi și să plângi în același timp. Acesta a fost visul meu dintotdeauna, să aud că India este câștigătoare. A fost cel mai fericit moment din viață mea.'.

 

Oana Pantazi

Foto: Northfoto, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter