Tendinte in coafura in 2009

Publicat pe

Agyness DeynThriller

in viziunea coloristilor LOréal Professionnel, femeia obisnuita devine o femme fatale, o femeie de actiune, puternica si dominatoare care supravietuieste in lumea cotidiana datorita culorilor speciale ale parului, a senzualitatii si a stralucirii sale. in acest sezon poti fi blonda, bruneta sau roscata, trecand usor de la o culoare la alta (saten rece cu reflexe aramii, mese si suvite aurii irizate, blond rece, rosu stralucitor in combinatie cu suvite sobre de acaju) sau alunecand intr-o lume a contrastelor in care seductia este arma fatala.

 

 

 

 

 

 

L'Oreal Kerastase

 

Virtualist&ecopolitan

Acestea au fost cele doua tendinte prezentate de echipa Goldwell la Valencia in fata a sute de hair stilisti de top din intreaga lume.

YSL Chanel

L'OrealInspirate din cele mai actuale subiecte ale lumii contemporane, arhitectura virtuala si implicarea ecologica, colectiile au fost dominate la capitolele culoare si stil de doua dimensiuni: pur si virtual versus autentic si natural.

Asadar, tunsoarea in stil Virtualist este inspirata de armuri si coifuri, iar formele sunt rotunde, precise si compacte, totul este neted si lucios. Stilul tunsorii Ecopolitan reflecta naturaletea si textura surprinse in
dinamica miscarii.

 

Bobul foarte structurat si carré-ul cu breton iau cu asalt podiumurile si copertele revistelor. Ce spui, vrei sa incerci si tu?

tunsoare 2009Pentru a experimenta tendintele 2008-2009 conditia este ca parul tau sa fie sanatos si frumos. Carré-ul foarte scurt cu breton adoptat de Agyness Deyn in prezentarea Chanel toamna-iarna 2008-2009 s-a impus drept „tunsoarea IT a sezonului. in plus, bobul rotunjit revine din nou in centrul atentiei.

Stefano Pilati a facut din celebra tunsoare punctul forte al prezentarii Yves Saint Laurent pentru sezonul acesta. Se pare ca Mireille Mathieu are de ce sa fie fericita!

La Valencia, show-ul Goldwell Trend Zoom 2009 a fost o reinterpretare a principalelor tendinte ale sezonului, iar la Bucuresti in spectacolul „Thriller, prezentat de LOréal Professionnel, starurile au fost tunsorile si coafurile glamour inspirate din lumea romanului noir si a filmelor politiste in care femeia devine personajul principal.

L'Oreal L'Oreal
L'Oreal L'Oreal

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter