Tendintele in machiaj pentru sezonul primvara-vara 2009 in viziunea P&G Beauty

Publicat pe

Explozie de culoare care aminteste de prezentarile semnate Jonathan Sanders, Hussein Calayan si John Galliano.

Tonuri intense, multicolore, energizante… acesta tendinta e o explozie de culoare, incitanta, pulsand de viata.

Paleta de nuante e extrem de variata, incluzand toate culorile curcubeului. Pentru a accentua influenta acvatica, turquoise, aqua si cobalt sunt tonurile cele mai frecvent intalnire.

Turquoise este, incontestabil, culoarea-vedeta a sezonului pentru machiajul ochilor, fiind insotita de accente de tus negru si mascara neagra. Pudra purpurie sau roz impodobeste pometii. Buzele sunt incarcate de culoare, in nuante de fuchsia, rosu, coral sau roz cald.

Pentru machiajul ochilor, culoarea se aplica pe toata suprafata pleoapei, pana in spranceana, iluminind usor doar zona de sub centrul arcadei. Tusul se aplica de la jumatatea ochiului, atat pe pleoapa superioara, cat si pe cea inferioara, pana la coltul extern. Pentru a crea un efect de ochi marit si usor migdalat, zona externa a ochiului este accentuata si cu mascara, aplicata catre in sus si catre exterior.

Sprancenele au grosime naturala sau medie si sunt pieptanate catre exterior. Nu se accentueaza cu fard, dimpotriva, se incearca deschiderea culorii naturale a acestora cu o nota sau doua.

Buzele se coloreaza cu pensula, pentru o aplicare impecabila si pastrarea volumului natural. Pentru un plus de stralucire se aplica foarte putin balsam.
 

Gucci Galliano
Gucci Galliano
Jonothan Sanders '80
Jonothan Sanders ’80

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă