Teo Trandafir a dezvăluit motivul pentru care poartă mereu părul scurt

Publicat pe

Teo Trandafir

Binecunoscuta prezentatoare TV a vorbit pentru prima dată despre tunsoarea care a consacrat-o, rememorând momentul care a determinat-o să opteze pentru această coafură.

Teo Show_Kanal D

În pragul noului an școlar, aceasta și-a amintit că nu i-a fost greu să-și dea seama care este tunsoarea care o reprezintă, realizând acest lucru chiar în copilărie. Mai exact, înainte de prima ei zi de școală, atunci când micuța Teo a hotărât că ar vrea o schimbare totală de look, care să-i permită mai multă lejeritate în tot ceea ce avea de făcut: Eram prea saraci ca sa fiu o fetita cu rochita de catifea si fundite. Parintii mei erau foarte tineri atunci cand m-am nascut. In schimb, eu am inteles ca parul scurt este sfant! 🙂 Primul lucru pe care l-am cerut inainte de a incepe primul meu an scolar a fost acela de a solicita frizerului sa ma tunda scurt; cat mai scurt, dar nu la piele. 🙂 Atunci mi-am dat seama ca nu voi avea timp sa stau sa ma ingrijesc de parul lung, sa-mi fac bucle. Asa am inceput soldatia'.

 

Mai mult decât atât, Teo a vorbit și despre gusturile Maiei, fetița sa, în materie de hairstyling, fiica vedetei părând să-i calce mamei sale pe urme: Si Maia este un om foarte ocupat, prin urmare face in asa fel incat sa fie eficienta: isi cumpara rochii care sa o imbrace repede, elegant si eficient. Are foarte mult de invatat pentru scoala, are de vorbit si iesit cu prietenii, de povestit cu mine, are multa treaba'.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter