Ţinutele all black – Ce poartă vedetele pe covorul roşu în 2016

Publicat pe

Ţinutele all black rămân prima alegere a vedetelor la începutul acestui an. Rochiile negre sunt simbolul eleganţei şi rafinamentului, dar, în acelaşi timp, le dau celor care le poartă un aer sexy şi senzual.

 

Rosie Huntington-Whiteley, Lea Seydoux sau Penelope Cruz au atras toate privirile la cele mai recente apariţii ale lor pe covorul roşu.

 

Olivia Wilde a reuşit şi ea o apariţie de senzaţie cu o rochie neagră, extrem de elegantă, în timp ce Liv Tyler, însărcinată cu al 3-lea copil, a strâns numeroase aprecieri pentru rochia ei neagră, mulată, cu care a apărut la Gala Critcs Choice Awards.

 

O salopeta ca a Madălinei Ghenea sau un costum atât de chic precum cel purtat de top modelul Irina Shayk rămân, de asemenea, alegeri perfecte pentru prezenţa la un show de modă.

 

Foto: Hepta

 

Ţinutele all black – Ce poartă vedetele pe covorul roşu în 2016Ţinutele all black – Ce poartă vedetele pe covorul roşu în 2016

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter