(P) Festivalul care #willputaspellonyou în această vară: SPELLGROUND FESTIVAL

Publicat pe

Intr-o vara ce sta sub semnul festivalurilor, Spellground Festival se anunta ca o experienta de 72 de ore de muzica live, activitati artistice si culturale, distractie si vibe pozitiv, toate in aer liber, pe un taram neatins, in singurul weekend prelungit al verii.

 

festival

In perioada 12-14 August drumul tau spre si dinspre mare va fi deturnat spre o locatie neasteptata in zona situata intre satele Seimeni si Dunarea, un spatiu de 12 hectare care va prinde viata pe principiul Will Put A Spell On You'. In apropiere de Cetatea Capidava, pe malul Dunarii la 160 de km / 1 ora si jumatate de Bucuresti sau 65 de km/ 40 minute de Constanta pe Autostrada Soarelui se afla destinatia de bifat a acestei veri.

 

Cele patru mari elemente: Pamantul, Soarele, Apa si Aerul se vor uni cu un al cincilea element: Vibe-ul vostru, intr-o experienta fara precedent in judetul Constanta.

 

Spellground Festival este experienta pe care trebuie sa o traiesti o data pe an, experienta ce te va lasa fara cuvinte. Un teritoriu neatins urmeaza sa prinda viata special pentru tine si se va transforma in locul unde distractia, relaxarea, fericirea nu au termen de comparatie. Te vei indragosti de oameni ca tine, vei descoperi ca natura ti-e cel mai bun prieten, vei asculta muzica pe care o iubesti si vei descoperi muzica pe care o vei iubi.

 

Spellground Festival anunta FIRST 12 ACTS

AWOLNATION   | OSCAR AND THE WOLF  |   AMBER RUN

CREW LOVE

SOUL CLAP |   WOLF+LAMB |   PILLOW TALK

ROBIN AND THE BACKSTABBERS |   LES ELEPHANTS BIZARRES |   BYRON

KARPROV NOT KASPAROV   |   LOUNGERIE II   | THE BRAD PITTS

& 3 SCENE

Scena Headliners | Scena Electro | Scena New Comers

 

Acesta este doar inceputul! Urmeaza noul val de Headlineri si alti artisti!

 

Primele abonamente pentru Spellground Festival sunt puse in vanzare pe www.eventim.ro si in reteaua de distributie.

Asigura-te ca nu ratezi pretul care ad literam will put a spell on you: doar 2000 de abonamente pe 3 zile la pretul de 200 lei + taxe.

 

Pentru ca la Spellground nu vei vrea sa fii in trecere, vei vrea sa locuiesti,  ne-am asigurat ca vei avea totul de la cort, la confort. Check out accommodation info.

 

Cine spune ca in Romania vin in concert doar trupele pe final de cariera? Sau ca la festival te duci pentru concerte si atat? Si cine spune ca trebuie sa mergi in alta tara daca vrei sa vezi un festival adevarat'?

 

Este timpul ca aceste pareri se se schimbe.

Este timpul pentru prima editie a Spellground Festival.

 

SPELLGROUND.RO

 

 

 

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter