TOP vedete care poartă haine de blană

Publicat pe

Hainele de blană continuă să reprezinte o atracţie irezistibilă pentru unele dintre divele de la Hollywood, în ciuda protestelor extrem de puternice ale unor organizaţii ca PETA şi ale campaniilor lansate pentru protejarea animalelor.

 

Kate Moss, Jennifer Lopez sau Victoria Beckham sunt cele mai cunoscute vedete amatoare de haine de blane aflate în vizorul celor care luptă pentru drepturile animalelor.

 

Rihanna continuă să îi şocheze pe iubitorii de animale cu alegerile ei vestimentare. Recent, cântăreaţa a fost surprinsă la New York într-o haină lungă de blană, stârnind din nou indignare.

 

De cealaltă parte se află vedete precum Penelope Cruz sau Olivia Munn, care încearcă să se opună acestui trend. Munn este protagonista unor reclame pentru PETA în care apare dezbrăcată, precum cea în care a pozat alături de un iepuraş, mesajul fiind: Cine are nevoie de blană pentru a se simţi frumos?'

 

Foto: Hepta

 

TOP vedete care poartă haine de blană TOP vedete care poartă haine de blană
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter