Andreea Berecleanu, varianta Punk, pentru noua colecţie a lui Adrian Oianu

Publicat pe

Andreea Berecleanu s-a alăturat de curând proiectului Romanian Punk, creat de designerul Adrian Oianu, si s-a lăsat fotografiată împreuna cu fiica sa, în variantă punk.

 

Andreea berecleanu

 

Noua colecţie a lui Adrian Oianu se numeşte Romanian Punk si va avea parte de o lansare cel puţin inedită, dar foarte în ton cu conceptul nonconformist:  Fashion Show Adrian Oianu live pe Facebook.

 

Andreea berecleanu 2

„Organizam totul EXACT ca la prezentare. Fitting, casting, hair-style, make-up, invitatii, organizare, le dam intalnire la ora fixa pe Fan Page si dam drumul la show. Si prezentam designul in format fotografic, timp de 20 minute, dar cu tot. Muzica, atmosfera, tot, tot”, explică Adrian Oianu pe contul sau de socializare.
Astfel,  fanii lui Oianu şi iubitorii de modă din toate colţurile lumii vor avea ocazia să asiste, virtual, la acest show şi tot ce trebuie să facă pentru a-şi rezerva locul este să dea un like pe pagina evenimentului.  Participanţii sunt încurajaţi să facă pe tot parcursul showului fotografii cu Instagram şi să le trimită.

 

romanian punk

 

Până acum, fanii s-au declarat absolut încântaţi de această idee, peste 500 de persoane din mai multe ţări anunţându-şi participarea la acest eveniment virtual.

Brandul Adrian Oianu s-a lansat pe piaţă în  2006, odata cu colecţia de rochii I live again'. De atunci,  Oianu a lansat mai mult de 10 colectii, creaţiile sale fiind prezente în peste 50 de fashion show-uri.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter