Vedete la prezentarea de modă a Lizei Panait

Publicat pe

Peste 600 de  vedete, clienţi şi presă au participat ieri la World Trade Plaza, la prezentarea colecţiilor TARABOSTES' şi NOMAD' ale designerului Liza Panait.

 

Soţii Patzaichin, Felicia Filip şi Cristian Mihăilescu,Gabriela Dinică, Monica Iagăr alături de fiica sa şi Sorin Marcus, Iuliana Tudor şi Elise Stan, Cristi Brancu şi Oana Turcu, Irina Cordoneanu, Ozana Barabancea, Dorin Negrău, Silvia Dumitrescu, Radu Buzoianu , Bogdan Miu, Nelly Năstase, Mirela Vescan, Deea Buzdugan, Crina Abrudan, Andrei Leonte, Cornel Nistorescu, Cătălin Arbore, Roxana Iliescu sunt doar câteva dintre numele sonore care au aplaudat minute în sir desfăşurarea de forte pusă la cale de familia Panait.

Liza Panait a unit într-un singur spectacol două trend-uri diferite.

Am vrut sa incep  acest an cu un spectacol cu totul deosebit, grandios, care să omagieze arta tradiţională ce mi-a fost sursă de inspiraţie toţi aceşti ani' a mărturisit Liza Panait Am plecat din antichitate, de la geţi şi daci, cu femeile lor dârze, dar cochete în acelaşi timp şi am ajuns la lumea nomada, plină de culoare şi exotism.'

Introducerea în atmosfera greco-romană  a fost făcută de Ovidiu Lipan Ţăndărică printr-un solo de toace, la un instrument ce a necesitat nu mai puţin de 3 zile pentru montaj si acordat.

Colectia NOMAD' a avut parte de o coloană sonoră de excepţie, interpretată live de Rona Hartner, într-un microrecital ce a impresionat întreaga audienţă. Rona a fost şi mireasa roşie a colecţiei NOMAD'.'

 

Vedete la prezentarea de modă a Lizei PanaitVedete la prezentarea de modă a Lizei Panait

 

Foto: Sorin  Ioniţă şi Cornel Lazăr.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter