Aspiratoarele Zelmer - Placerea curateniei

Publicat pe
Produse in Polonia, aspiratoarele Zelmer sunt solutia ideala pentru a avea o casa curata. Sunt silentioase, ofera o aspirare atat uscata cat si umeda si asigura o inalta calitate a filtrarii aerului.

Daca vrei un aspirator puternic dar in acelasi timp silentios si usor de utilizat, Zelmer Solaris este alegerea potrivita. Este echipat cu cea mai noua tehnologie in materie de electrocasnice pentru curatenie, cum ar fi filtrul HEPA 13 care reprezinta o bariera eficienta impotriva prafului, sporilor si insectelor.

aspirator Zelmer

Daca vrei un aspirator complex cu aspirare atat uscata cat si umeda opteaza pentru Zelmer 619. Este echipat cu cea mai noua tehnologie in materie de electrocasnice pentru curatenie, permite aspirarea umeda cu filtru de apa, aspirarea uscata cu sac de praf, precum si aspirarea combinata umeda si uscata cu folosirea filtrului de apa si sacului de praf in acelasi timp.

Daca esti in cautarea unui aspirator care asigura o inalta calitate a filtrarii aerului, atunci Zelmer 819 este cel mai potrivit. Cele doua module de filtrare pot fi folosite in functie de tipul de curatare dorit: folosind filtrul de apa sau sacul de praf Safbag. In functie de modulul folosit, aerul circula prin filtrul HEPA. Functia de suflare aer permite curatarea uscata a peretilor si podelelor casei tale cu cel mai mic efort posibil. Avantajul acestui model este purificarea aerului din locuinta, prin captarea prafului si sporilor care vor fi absorbite in containerul cu apa in proportie foarte mare . Rotitele fabricate din cauciuc si garnitura de protectie flexibila fac ca utilizarea acestui aspirator sa se desfasoare in conditii de maxima siguranta. Aparatul este echipat cu filtru HEPA 11 si panou de control digital.

Acum, aspiratoarele Zelmer au 4 ani garantie.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter