Barbatul Campari, premiera aniversara

Publicat pe

Campari trece peste conventii si alege un barbat in rolul principal al The Red Affair, Calendarul Campari 2011.

Campari a incalcat traditia si anunta ca The Red Affair, Calendarul Campari 2011 are ca protagonist un barbat vedeta, pentru prima data in istoria calendarului cu o vechime de 12 ani.

Campari, recunoscut pentru abordarea sa inovatoare in domeniul artei si al comunicarii, a ales sa marcheze aniversarea a 150 de ani de la nasterea brandului lansand o provocare noua: sa-i ofere unui barbat rolul principal in povestea Calendarului Campari 2011.
Barbatul vedeta al Calendarului Campari 2011 va fi imortalizat de catre celebrul fotograf de moda Michel Comte. Astfel, protagonistul calendarului va pasi pe urmele unora dintre cele mai frumoase femei care au pozat pentru celebrul calendar, printre acestea, Salma Hayek, Eva Mendes , Jessica Alba si Olga Kurylenko, imaginea calendarului Campari 2010.

 Olga Kurylenko
imagine din Calendarul Campari 2010 (Olga Kurylenko)

Identitatea barbatului vedeta al Calendarului Campari 2011, The Red Affair, va fi dezvaluita la lansarea din Milano, in 21 octombrie. Fotograful Michel Comte

Fotograful Michel Comte, celebru la nivel international isi va aduce contributia unica, redand placerea Campari, pasiunea si intensitatea caracteristice brandului in noua editie a Calendarului Campari; o aventura incitanta care va combina sarmul cosmopolit cu intriga irezistibila si frumusetea femeilor.

Nascut in Elvetia, Comte a fost descoperit de catre Karl Lagerfeld cand a realizat campania pentru brandul fashion Chloe si este faimos pentru fotografiile in care le-a surprins pe unele dintre cele mai frumoase femei din lume, printre care Demi Moore, Gis¨le B¼ndchen si Naomi Campbell. Este unul dintre cei mai inovatori fotografi contemporani iar acum va completa lista fotografilor de moda de marca implicati in realizarea calendarelor Campari, printre care Mario Testino si Marino Parisotto.
Michel Comte a declarat despre ultimul sau proiect: ,,Campari reprezinta pasiune, stil si autenticitate; acestea sunt calitati pe care imi doresc sa le exprim prin munca mea si care sa prinda viata printr-o piesa de arta iconica.

imagine din Calendarul Campari 2010 (Olga Kurylenko)

Olga Kurylenko
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter