Catalin Botezatu, fascinat de Islanda

Publicat pe

Catalin Botezatu a profitat de cele sase zile petrecute in Islanda, cu ocazia Iceland Fashion Week, pentru a vizita cele mai importante puncte de atractie ale insulei.

Designerul si-a prezentat colectia Haute Couture Peacock' in noul Muzeul Maritim Vikin din Reykjavik, vizitand apoi Parcul National Thingvellir, desemnat Patrimoniu Mondial de catre UNESCO, spa-ul geotermal Blue Lagoon si lacul vulcanic Kerio.

Totodata, Botezatu a urcat pe vulcanul Eyjafjallajokull, responsabil de perturbarea traficului aerian din aceasta primavara.

Pe langa faptul ca prezenta sa la saptamana modei s-a dovedit a fi un succes (organizatorii i-au pregatit si o seara speciala), Catalin a ramas cu o amintire frumoasa despre Islanda: A fost o experienta extraordinara. Islanda este una din cele mai fascinante tari din lume. Activitatea vulcanica este in toi si tot timpul simteai cum freamata pamantul. Am trait cateva cutremure cat am stat acolo'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter